Οι γιορτές τελείωσαν, τα πάρτι της πόλης τώρα ξεκινάνε

ta-parti-tou-ianouariou
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Αυτά είναι μερικά από τα πιο χορευτικά παρτάκια που θα «παίξουν» στην πρωτεύουσα -και όχι μόνο- για όσον ακόμη...Ιανουάριο μας έμεινε, ώστε να κερδίσεις, χρόνο αντί να ψάχνεις στα χαμένα που θα κυκλοφορήσεις. Από τη Μάτα Λίτου.

Δεν έχουμε πάρει πρέφα πότε πέρασε ανεπιστρεπτί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου. Οι πιο ευάλωτοι από εμάς προσπαθούν ακόμη να μαζέψουν τα κομμάτια τους από τις γιορτές, ενώ οι πιο σκληροπυρηνικοί δε λένε να το βάλουν κάτω. Αν νιώθεις έτοιμος ψυχολογικά και σωματικά, παρακάτω σου έχουμε μερικά από τα πιο χορευτικά παρτάκια που θα παίξουν στην πρωτεύουσα -και όχι μόνο- για όσο Ιανουάριο μας έμεινε ώστε να κερδίσεις χρόνο αντί να ψάχνεις στα χαμένα που θα κυκλοφορήσεις αλλά κυρίως γιατί πλησιάζει το πολυπόθητο Σαββατοκύριακο και στη βράση κολλάει το σίδερο. Κάνε την αρχή από αύριο κιόλας. Οι γιορτές μπορεί να τελείωσαν και η ρουτίνα να επέστρεψε για τα καλά αλλά το πάρτι τώρα ξεκινάει!

The Fabulous Trashformers Show 14-28/1

Ή αλλιώς, το πάρτι που σ’ αρέσει ή, έστω, μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι αν δεν έχεις ξαναπάει, θα σου αρέσει στα σίγουρα. Τα έχουμε ξαναπεί, μη τα ξαναλέμε. Η συνταγή είναι πιο δοκιμασμένη και από κεφτεδάκια της μαμάς σε παιδικό πάρτι. Το μόνο που πρέπει να σε νοιάζει είναι να φορέσεις τον πιο ακομπλεξάριστο εαυτό σου και τα πιο άνετα παπούτσια που έχεις. Βασικά ούτε αυτό έχει μεγάλη σημασία, το πρωί που θα φύγεις και το μεσημέρι που θα ξυπνήσεις θα σε πονάνε έτσι κι αλλιώς τα πόδια σου. Οι Trashformers και το crew τους, η Grace, οι Danceformers και ο γλυκύτατος «Μπαλαρίνος» -που πάντα κλέβει την παράσταση- για τους φίλους Βαρβαρήγος είναι έτοιμοι να σαλπάρουν για ένα μοναδικό διαγαλαξιακό ταξίδι με μουσικές από το χθες αλλά κυρίως αληθινό ξεφάντωμα σαν να μην υπάρχει αύριο. Βίρα τις άγκυρες!
Kookoo Live Music Bar
Ιάκχου 17, 11854 Αθήνα

BananaBoys go Heaven! at Romantso 21/1

Συνταγή εξίσου πετυχημένη και δοκιμασμένη από κάθε παρτάλι που δε του αρέσει να γυρνάει σπίτι νωρίς. Τα αγόρια ξαναχτυπούν, έρχονται πίσω σαν το δολοφόνο που στον τόπο του εγκλήματος γυρνά και που δεν είναι άλλος από το Romantso. Πρώτο πάρτι για να μπει με φόρα τρέλα και χρυσή κορδέλα όπως θα έλεγαν και οι ίδιοι το 2017. Αποχαιρετούν -έστω και αργοπορημένα- το 2016 με τιμή και δόξα, ακόμη και αν δε του αξίζει και μαζί με αυτό όλους εκείνους που φεύγοντας πήρε μαζί του. Θα είναι όλοι εκεί, ο David, o Prince, ο George Michael, περιμένουμε απάντηση από Fidel, ενώ η πριγκίπισσα Λέια ψάχνει από τώρα τι θα φορέσει. Οι πύλες του παραδείσου ανοίγουν στις 23.00 και επειδή ο Άγιος Πέτρος ρεπάρει η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους ακόμη και για τους πιο αμαρτωλούς. Αλήθεια προς τα που πάμε για παράδεισο;
Ρομάντζο
Αναξαγόρα 3-5

Σα✝ανισμός Και Γάτες | The Party 14/1

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ακριβείς λεπτομέρειες για αυτό το επικό πάρτι, το πρώτο official και με τη βούλα πάρτι της αγαπημένης μας facebook σελίδας έσκασε σαν αυτοσχέδια βόμβα ένα πρωί σαν όλα τα άλλα στις αρχικές μας ανάμεσα σε μουστάκια, ροζ μυτούλες και μικροσκοπικά πατουσάκια δεν έχουν διαρρεύσει. Στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει ή δεν πρέπει να ξέρει τι πραγματικά θα ακολουθήσει. Αψηφήστε τη δειλία, τον φόβο για το άγνωστο και βγάλτε το τετράποδο φιλαράκι σας μία βόλτα μέχρι το Σωρηδόν στο Ελληνικό. Αν πάλι δεν είστε διατεθειμένοι να αφήσετε τόσο ανεξέλεγκτα τα ινία της βραδινής σας διασκέδασης τολμήστε το τιμής ένεκεν όλων εκείνων των ατελείωτων ωρών scrolling up and down που περάσατε γελώντας και χαζεύοντας σαν υπνωτισμένοι χνουδωτούς σατανάδες όλο νάζι.
Σωρηδόν
Ιασωνίδου 55 και Υψηλάντου 8, Ελληνικό 

DEEP PHASE W/ D-UNITY 13/1

Αν αγαπάς την techno τότε ίσα ίσα προλαβαίνεις γυρίζοντας από τη δουλειά να κάνεις ένα μπάνιο να ξεκουραστείς και να προετοιμαστείς για την έλευση του D-Unity στα έμπειρα decks του six d.o.g.s που εκτός από εξαιρετικός παραγωγός είναι και ιδρυτής μίας από τις πιο σημαντικές αυτή τη στιγμή δισκογραφικές εταιρίες, της Unity Records. Ένας πραγματικός μαέστρος που προσθέτει ethnic στοιχεία μέσα σε ένα  Tech-House, Tribal και Techno πλαίσιο τόσο μοναδικά που ο ήχος του υπόσχεται να σε ταρακουνήσει για τα καλά. Μαζί του πίσω από την κονσόλα θα είναι και οι residents του Deep Phase, Mikee και Dio Jr.
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Level Up Presents: Borgore (ISR) 20/1

Ο τίτλος είναι αρκετός από μόνος του για να μας ξεσηκώσει. Η Level Up φέρνει τον πολυαγαπημένο στα ελληνικά εδάφη Ισραηλινό Borgore και πλέον μόνιμο κάτοικος Los Angele στη σκηνή του Passport για ένα πολλά υποσχόμενο live γεμάτο Trap Dubstep και EDM. Ένα αγόρι μοναδικό στο είδος του, μπερδεμένο που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να μπερδέψει και εμάς με τις μουσικές του. Μην περιμένετε να βρείτε εισιτήρια στην είσοδο. Καλύτερα να κάνετε από πριν τα κουμάντα σας. Υπόψιν, την προηγούμενη θα κάνει στάση στη συμπρωτεύουσα στο χώρο Principal Club Theater.
PassPort Kεραμεικός
Κεραμικού 58 και Μαραθώνος 

Athens Ghetto with OG MACO 27/1

Η αγαπημένη ομάδα των Not Sober Parties που γράφει τη δική της μικρή ιστορία από το 2011 στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης φιλοξενεί στο Studio 24 τον Maco Mattix γνωστό και ως OG MACO που έκανε το μεγάλο του μπαμ και θρονιάστηκε στη θέση 90 του Billboard 100 με το κομμάτι "U Guessed It" το 2014 και από τα γεννοφάσκια του ακόμη παράγει με μεράκι ατόφιο και ακατέργαστο χιπ χοπ. Το εισιτήριο θα είναι στα 10 ευρώ και περιλαμβάνει ένα ποτό.
Studio 24
Δεκελείων 26 

Oldschool Vs Mainstream party 13/1

Σύγκρουση τιτάνων, μάχη μεγατόνων, στήθος με στήθος πίσω από τα decks του Πικάπ στα Πετράλωνα. Ας νικήσει ο καλύτερος. Όλα βέβαια είναι στην κρίση της ΑναστασίαςΜαρκολέφα (lefaset) που από τις 22.00 και μετά θα σας χορέψει σε oldschool, funky push, mainstream και alternative μουσικάρες, από Τζάστιν (μη μπερδεύεστε) μέχρι Alphaville. Βάλτε τα καλά σας, ξεθάψτε τις καλύτερες φιγούρες σας και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω της.
Πικάπ
Δημοφόντος 10

ΜΑΤΑ ΛΙΤΟΥ