Τρεις συναυλίες για την Παρασκευή και το Σάββατο

gig
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Εγχώριες, δυναμικές μπάντες που παρουσιάζουν τo δισκογραφικό τους ντεμπούτο και ένα πολυπολιτισμικό φεστιβάλ σάς περιμένουν την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Οι Holy Monitor στη Death Disco

Μετά το Plissken, η μουσική κολλεκτίβα από την Αθήνα ανεβαίνει στο stage της Death Disco την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους δυο επιτυχημένες κυκλοφορίες EPs σε ψηφιακή μορφή, τις οποίες κυκλοφόρησε σε μορφή κασέτας και η αμερικάνικη Ongakubaka Records, επιστρέφουν για να παρουσιάσουν στο κοινό μία κυκλοφορία δέκα κομματιών σε μορφή χρωματιστού βινυλίου υψηλής ποιότητας, σε συνεργασία με την Primitive Records και τη Blackspin Records. Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει Album Release Party στο Ρινόκερως bar.

Ώρα έναρξης: 21.00 
Εισιτήρια: Προπώληση 5 ευρώ, Ταμείο 8 ευρώ

Βlender Fest στο Gagarin

To Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, τρία συγκροτήματα με αστείρευτη ενέργεια (Baba Zula, London Afrobeat Collective, Ρόδες United) στήνουν ένα πολυπολιτισμικό πάρτυ στη σκηνή του Gagarin. Οι Τούρκοι Baba Zula θα αναμείξουν ψυχεδέλεια, ρέγκε, dub, electronica και φυσικά την παράδοση της χώρας τους. Οι Βρετανοί London Afrobeat Collective θα ανακατέψουν roots, βαρύ funk μπάσο και jazzy πνευστά για να μας οδηγήσουν στον ατέλειωτο χορό ενός ηδονιστικού πάρτυ – και ποια ημερομηνία είναι πιο κατάλληλη για να τους δούμε για πρώτη φορά στην Αθήνα, από τη 18η Φεβρουαρίου, την περίοδο του μεγάλου αποκριάτικου διονυσιασμού. Τέλος, οι δικοί μας Ρόδες United, ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχήματα του ελληνικού χιπ χοπ, με συνεχώς εξελισσόμενο ήχο και καταιγιστικές ρίμες, πρωτοποριακές μίξεις παράδοσης, ροκ και ρέγκε, πολλή ενέργεια και αστείρευτη όρεξη, θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους, «ΙΝΤΕΡΝΕΤ», αλλά και όλα εκείνα τα κομμάτια που μας κάνουν να ξεσηκωνόμαστε κάθε φορά.

Ώρα έναρξης: 20.00
Εισιτήρια: Προπώληση 15 ευρώ, Ταμείο 18 ευρώ

Magenta flaws Live στη Death Disco

To Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, οι Magenta Flaws ανεβαίνουν στη σκηνή της Death Disco και παρουσιάζουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, «Corridor». Με τον ήχο να εναλλάσσεται μεταξύ της trip hop και της alternative rock και με έκδηλη την αγάπη της μπάντας στην old school αισθητική των 90s’, το «Corridor» με τα 12 κομμάτια του, αποτελεί την πρώτη επίσημη κυκλοφορία τους. Είχαν προηγηθεί δύο EP («Landscape» και «Liebe») αλλά και συνεχείς πειραματισμοί σε ambient μονοπάτια, που διαμόρφωσαν τον ήχο που παρουσιάζουν στην πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία αυτό το Σάββατο στη Death Disco.

Ώρα έναρξης: 21.00 
Είσοδος: 5 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017