Faust: με ποια events αποχαιρετά τον Φεβρουάριο και υποδέχεται την άνοιξη

faust-apokries
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Το στέκι της Καλαμιώτου γιορτάζει το μεταίχμιο των δυο εποχών με τον τρόπο που εκείνο ξέρει.

Surprise ME! πάρτυ
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

"Το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι του FAUST, φέτος με θέμα «Surprise ME!» για να ξεδιπλώσουμε όλοι το καλλιτεχνικό μας ταλέντο στις μεταμφιέσεις χωρίς περιορισμούς. Μασκαρέματα, χορός, κέφι, σερμπαντίνες, κομφετί και να δούμε ποιος θα κάνει στο τέλος την έκπληξη. Ώρα Έναρξης: 21:30. Είσοδος Ελεύθερη.

Οpera Chaotique
Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Opera Chaotique επιστρέφουν στο Faust τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου με «The worst of...» . Με νέα κείμενα, καινούργιες διασκευές και επιλογές από τραγούδια. Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Το δίδυμο δημιουργήθηκε το 2011 από τον Tenorman (φωνή, αφήγηση και πιάνο) και τον Voodoo Drummer (στα ντραμς) .

Ώρα έναρξης: 22.30. Είσοδος: 5€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό). 7€ (σε τραπέζι ή πάσο με κράτηση). 

Zekiye Yurekli Ala Turka Ala Greka
Τετάρτη 1 Μαρτίου , ώρα 22.00

Μιά παράσταση με μουσικό ρεπερτόριο που δοκιμάστηκε με επιτυχία στις μουσικές και θεατρικές σκηνές της Πόλης, με χρώματα από τον πολύχρωμο καμβά της, μουσικές με μικρασιάτικη και βαλκανική μπογιά, που ενώνουν και ψυχαγωγούν δύο λαούς, τραγούδια με κοινές ρίζες ζυμωμένα μέσα από την πολιτισμική συνύπαρξη, τραγουδισμένα με την ιδιαίτερη φωνή της Ζεκιγιέ και μία ορχήστρα απαρτιζόμενη από εξαιρετικούς μουσικούς, συνθέτουν την ατμόσφαιρα ενός σύγχρονου και πλούσιου σε θεατρικότητα Καφέ Αμάν, όπου το μεγάλο στοίχημα είναι η δημιουργία ενός πολυεθνικού κοινού, ανθρώπων που θα αισθανθούν ότι ανήκουν σε ένα πλούσιο πολιτισμικό μωσαϊκό..

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Μπουσούνης
Μουσικοί: Δημήτρης Μπουσούνης: κιθάρα, φωνητικά
Νίκος Σκαφίδας: βιολί, φωνητικά
Αλέξης Νόνης: κρουστά
Στέργιος Μητρούσης: μπάσο
Special guest: Peter Jaques Macrae κλαρινέτο, τρομπέτα