Kormoranos και Needless στο six d.o.g.s.

lena
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Το πρώτο event που συνδιοργάνωσαν Kormoranos και Needless στο six d.o.g.s. τον περασμένο Οκτώβριο με special guest DJ τον Alexis Taylor των Hot Chip στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, οπότε ήταν θέμα χρόνου να επαναληφθεί η συνεργασία τους.

Αυτή τη φορά επιστρέφουν με κεντρική καλεσμένη τη Γερμανίδα Lena Willikens, για πολλούς (μεταξύ των οποίων και οι αγαπημένοι μας Red Axes), μία από τις πιο εκλεκτικές, ενδιαφέρουσες και περιπετειώδεις DJs αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Με βαριά προϋπηρεσία ως resident στο Salon des Amateurs του Ντύσελντορφ, ολοένα αυξανόμενες κυκλοφορίες (μεταξύ των οποίων και το περσινό ep Phantom Delia στην Cómeme ή το πρόσφατο remix για το Far away from a distance των Simian Mobile Disco), συνεχείς περιοδείες ανά τον κόσμο και μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον, καταφθάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το six d.o.g.s την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Μαζί της πρώτα ο Blue Lagoon (Kormoranos), στη συνέχεια Β2Β οι Chevy (Needless) και Bad Spencer (Yes It Does!! Sure It Does!!) και για το τέλος o μοναδικός Morah (Phormix), ένας από τους πιο δραστήριους και δημιουργικούς Έλληνες DJs και παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής αυτή τη στιγμή, με EPs σε διεθνείς ανεξάρτητες δισκογραφικές όπως οι Return Τo Disorder, Berceuse Heroique και Lux Rec καθώς και σταθερή παρουσία στην εγχώρια underground club σκηνή.

Info
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
T: +30 210 3210510