Ορφέας Περίδης και Λιζέτα Καλημέρη στο Ίλιον plus

peridiskalimeri
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, οι δυο καλλιτέχνες συναντιούνται φέτος στο κέντρο της Αθήνας.

Τα Σάββατα, 4 και 11 Μαρτίου θα παρουσιάσουν τραγούδια που συνδέονται με την προσωπική τους πορεία αλλά και όσα τους συνδέουν σε ένα κοινό μουσικό ζητούμενο που περιλαμβάνει και το έντεχνο και το λαικό τραγούδι. Ο Ορφέας Περίδης θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε: Την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το’βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές.

Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη είναι μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα.

Info
Ίλιον plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
210 8824383

Σάββατα 4 & 11 Μάρτη 2017. Έναρξη: 22:30. Είσοδος: 13€ με μπύρα ή κρασί στο μπαρ // Ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι 25 €, φιάλη ποτού: 120 € (κομπλέ) / κρασί ανά δύο άτομα: 60 € (κομπλέ)