Τις Παρασκευές του Μαρτίου η Αλέκα Κανελλίδου συναντά τον Γιάννη Σπανό

kanellidou-spanos
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Η πιο αισθαντική φωνή του ελληνικού τραγουδιού και o μεγάλος μελωδιστής συναντώνται στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου για τέσσερεις Παρασκευές.

Οι δυο καλλιτέχνες πρωτοσυναντήθηκαν το 1976 για ένα άλμπουμ που έγραψε ιστορία. Τώρα, η Αλέκα Κανελλίδου και ο Γιάννης Σπανός με πυρήνα τα τραγούδια που τους έφεραν κοντά ανεβαίνουν στη σκηνή και ετοιμάζουν τη δική τους, νέα μουσική «περιπέτεια».

Η Αλέκα Κανελλίδου, η ερμηνεύτρια με διαχρονικές επιτυχίες, την τζαζ φωνή και τον ερωτισμό στις ερμηνείες της, θα ερμηνεύσει γνωστά και άγνωστα τραγούδια, μελωδίες που την καθιέρωσαν και επιτυχίες από το προσωπικό της ρεπερτόριο. Με τον Γιάννη Σπανό στο πιάνο θα θυμηθούμε τραγούδια σταθμούς της κοινής τους πορείας, όπως τα, «Οι νόμοι», «Μαγκονοπήγαδο», «Ήρθε ένας φίλος» αλλά και θα μας εκπλήξουν με αναπάντεχες διασκευές σε λαϊκά μονοπάτια. Ο Γιάννης Σπανός θα μας οδηγήσει από τα πρώτα του βήματα και τις μπουάτ του Παρισιού στις μεγάλες επιτυχίες που φέρουν την υπογραφή του, ως του σημαντικότερου εκφραστή του «Νέου Κύματος», μέχρι τα μετέπειτα τραγούδια, κλασικά και αξεπέραστα στο χρόνο.

Την ορχήστρα επιμελείται ο πιανίστας Γιώργος Τσοκάνης. Από Παρασκευή 3 Μαρτίου και για 4 Παρασκευές, στις 22:30. Τιμές:
12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar, 15 ευρώ με ποτό στο bar. Τραπέζι: 65 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα, 125 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα, ελάχιστη κατανάλωση στο τραπέζι 25 ευρώ.