Συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό από το Vinyl is Back

loukianos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Το Vinyl Is Back τιμά τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και του αφιερώνει την 10η εκδήλωσή του την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Αυτοκινήτου στη 1 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Το Vinyl Is Back, η κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο στη χώρα, τιμώντας την μνήμη του αγαπημένου καλλιτέχνη θα του αφιερώσει την 10η και επετειακή διοργάνωσή της ετοιμάζοντας διάφορες εκδηλώσεις προς τιμή του αγαπημένου των βινυλιάδων καλλιτέχνη, καθώς ο Λουκιανός έχει συνδέσει το όνομά του με τη χρυσή εποχή του βινυλίου καθώς έχει κυκλοφορήσει όλους τους προσωπικούς δίσκους του σε βινύλιο διαγράφοντας μια πολύ πετυχημένη πορεία.

Με τον σεβασμό στο πρόσωπο του Λουκιανού θα λάβουν χώρα στο 3ήμερο του Vinyl Is Back εκδηλώσεις όπως προβολές αρχειακού υλικού από θρυλικές συναυλίες του, έκθεση φωτογραφίας, σκίτσων ενώ ετοιμάζεται μια συναυλία – έκπληξη με την συμμετοχή γνωστών ερμηνευτών που τραγούδησαν κατά καιρούς μαζί με τον Λουκιανό  με την συνοδεία των αυθεντικών μελών της ορχήστρας του. Την επιμέλεια του προγράμματος της συναυλίας και της ορχήστρας του έχει ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Λουκιανού, Ανδρέας Τσεκούρας.

Θα τραγουδήσουν : Μανώλης Μητσιάς, Βαγγέλης Γερμανός, Αγνή, Δώρος Δημοσθένους, Ηρώ Σαϊα, Παντελής Αμπαζής κ.ά. Η ορχήστρα : Ζαφείρης Τσίναλης (ντραμς), Στέλιος Λαδόπουλος ((μπάσο), Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι), Ανδρέας Τσεκούρας (μπάντζο), Μελέτης Πόγκας (πιάνο, steel guitar, ντόμπρο), Βασίλης Τζαβάρας (πιάνο, κιθάρα).

Info
Αμφιθέατρο Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου
Γ΄ Σεπτεμβρίου 74-78 & Ιουλιανού 33-35 (4ος όροφος), Πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ – Στάση «Βικτώρια» & Μετρό «Ομόνοια»
Ώρα έναρξης : 1 μ.μ.