Γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Πατρικίου σε πέντε pubs της πόλης

silly-wizards
ΤΡΙΤΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Η έξοδος σε μια ιρλανδέζικη pub είναι μονόδρομος την ημέρα του Αγίου Πατρικίου στις 17 του μήνα, για μπύρες και άρωμα από Δουβλίνο.

Οι νέες ταινίες, κριτικές και όλα τα κινηματογραφικά νέα στην ενότητα Σινεμά

Silly Wizards
Ανεβαίνουμε στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή, όπου θα βρούμε ένα ακόμη Ιρλανδέζικο στέκι. Πρωταγωνιστής εδώ, εκτός από τη χαλαρή ατμόσφαιρα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση, είναι φυσικά οι μπύρες, που προσφέρονται και σε happy hour. Πελλοπονήσου 79- Αγ. Παρασκευή. 

Molly Malone’s
Το στέκι αυτό προσφέρει άπειρες επιλογές για τους λάτρεις της μπύρας, καθώς και νόστιμα πιάτα για να τις συνοδεύσετε, πιστά στην Ιρλανδική παράδοση. Αν πάλι προτιμάτε το ουίσκυ, η συγκεκριμένη pub δε θα σας απογοητεύσει. Μη χάσετε μια από τις βραδιές με ζωντανή μουσική που διοργανώνει, κάτι που σίγουρα θα βιώσετε αν την επισκεφτείτε την ημέρα της μεγάλης γιορτής. Γιαννιτσοπούλου 8, Γλυφάδα.

James Joyce
Εδώ και δέκα χρόνια, η pub στο Μοναστηράκι έχει διατηρήσει μια ιδιαίτερα θερμή σχέση με το αθηναικό κοινό. Όλα φέρουν ιρλανδική σφραγίδα δημιουργίας -από τον ιδιοκτήτη, μέχρι τη διακόσμηση- αλλά η ατμόσφιαρα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου από την πρώτη επίσκεψη. Αθλητικά στις τηλεοράσεις, μια μεγάλη μπάρα, βραδιές με ζωντανή μουσική, εκπληκτικά πιάτα και πολύ αλκοόλ συνθέτουν ένα αυθεντικό Κέλτικο σκηνικό στην καρδιά της πόλης. Άστιγγος 12, Μοναστηράκι.

Picasa
Mike's Irish Bar Athens
Πάμε μια βόλτα μέχρι τους Αμπελόκηπους για να βρούμε μια ακόμα pub, που χαρακτηρίζεται από το ανάλαφρο κλίμα και την ευχάριστη διάθεση. Κατα καιρούς διοργανώνει βραδιές με ζωντανή μουσική αλλά και καραόκε. Η διασκέδαση προβλέπεται εγγυημένη, καθώς θα συνδυάσετε τον χορό με κάποια από τις μπύρες ή τα ουίσκυ που θα βρείτε στον ενημερωμένο κατάλογο. Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι.

O’ Connell’s Irish Pub
Και κλείνουμε την περιήγηση μας, με μια βόλτα στον Πειραιά. Ένα αυθεντικό και κλασικό μαγαζί, που περιέχει όλα τα αγαπημένα συστατικά της Ιρλανδίας, από τα πιάτα, πιστά στις ιρλανδικές συνταγές, μέχρι το αλκοόλ. Είναι εδώ και πολλά χρόνια, ένας τόπος συνάντησης στελεχών ναυτιλιακών εταιρειών, αλλά και τουριστών. Ακτή Μιαούλη 79, Πειραιάς. 

ΡΟΖΙΝΑ ΑΡΑΠΗ

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του!