Γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου με τέσσερις συναυλίες στην Αθήνα

roisin-murphy

Η βασίλισσα της art pop και του στυλ, Roisin Murphy, είναι από μόνη της ένας λόγος για να βγεις έξω το Σάββατο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Μιας και η 25η Μαρτίου πέφτει Σάββατο και χάνουμε το τριήμερο και την εξόρμηση στην εξοχή, μένουμε Αθήνα και «το γλεντάμε» με τέσσερις συναυλίες στο κέντρο της πόλης.

Katerine Duska

Μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής, η Katerine Duska μάς ταξιδεύει με τη χροιά της στις «μαύρες» φωνές περασμένων δεκαετιών. Στο six d.o.g.s. θα δώσει ένα live με πολυσυλλεκτικό ήχο που αντλεί τα συστατικά του από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, όπως pop, indie-electropop, soul και r&b μεταξύ άλλων, αποκαλύπτοντας ένα ευρύ μουσικό φάσμα που φανερώνει τις διαφορετικές επιρροές της Katerine, με κοινό παρονομαστή το «soulful» στοιχείο της φωνής της, που έρχεται για να τα συνυφάνει όλα μεταξύ τους.

 

Info
Παρασκευή 24 Μαρτίου, στο six d.o.g.s.
Πόρτες: 21.00
Eίσοδος: Προπώληση 5 ευρώ / Ταμείο 8 ευρώ
Διάθεση: Online στο viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 καθώς και στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt Greece & Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία.

Monsieur Minimal 

Άλλο ένα αγαπημένο όνομα της εγχώριας δισκογραφίας, ο Monsieur Minimal θα εμφανιστεί στη σκηνή του six d.o.g.s. σε ένα Live Music Project της CookingBrass, για να παρουσιάσει αγαπημένα μας τραγούδια αλλά και νέο υλικό. Με τέσσερα άλμπουμ στο ενεργητικό του, live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεργασίες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist, ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/pop aesthete.

Διαβάστε τί μας είπε ο Monsieur Minimal λίγο πριν το live του στο six d.o.g.s.

Info

Σάββατο 25 Μαρτίου, στο six d.o.g.s.
Πόρτες: 21.00
Είσοδος: 8 ευρώ

Roisín Murphy

Το μεγάλο συναυλιακό γεγονός του Σαββάτου ακούει στο όνομα Roisin Murphy. Η πρώην τραγουδίστρια των Molokο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς μιλάμε για ένα από τα κορυφαία ονόματα της electronic/dance/art pop σκηνής αλλά και αδιαμφισβήτητo fashion icon. Mε τέσσερις δίσκους στο ενεργητικό της, τεράστια χιτς (όπως τα Overpowered, Let Me know και το Ancora Tu), εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο on stage όσο και σε video clips και περιοδικά μόδας, η Roisin Murphy είναι μια συγκλονιστική μουσικός, performer και ιέρεια του στυλ, γι αυτό κι εμείς ανυπομονούμε για το χορευτικό και πολύχρωμο set που θα παρουσιάσει ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης: Η Roisin Murphy είναι μια avant-garde ιέρεια της ποπ και του στυλ

Info
Σάββατο 25 Μαρτίου, στο Gazi Music Hall
Πόρτες:  20:00
Προπώληση: ξεκινάει στα 33 ευρώ (το ένα) και τα 60 ευρώ (τα δύο) και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 36 ευρώ (το ένα) και τα 66 ευρώ (τα δύο). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 39 ευρώ. Επίσης, διατίθεται πολύ περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 45 ευρώ.
Διάθεση: Online στο viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876 και στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt.

Η ατμοσφαιρική/dream pop μουσική των Playground Theory είναι βγαλμένη από όνειρα ή εφιάλτες

Magenta Flaws και Playground Theory

Δύο αθηναϊκές μπάντες στην πιο δημιουργική τους φάση ενώνονται για ένα κοινό live Κυριακή 26 Μαρτίου. Oι Magenta Flaws, έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ τους, «Corridor», ανεβαίνουν στη σκηνή του Ρομάντσο και συστήνουν τα δικά τους ηχοτοπία, επηρεασμένα από το trip hop και την alternative rock των 90s. Τη συνέχεια της βραδιάς αναλαμβάνουν οι Playground Theory, με την παραδοσιακή ατμοσφαιρική cinematic - dream pop αισθητική τους, παρουσιάζοντας κλασικά αγαπημένα κομμάτια τους αλλά και νέα, από το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ τους.

Info
Κυριακή 26 Μαρτίου, στο BIOS Ρομάντσο
Πόρτες: 20:00
Είσοδος: 4€