Βραβεία ΕΒΓΕ 2017: Η γιορτή του Design και φέτος στη Στέγη (της)

ebge-2016

Όλοι όσοι βραβεύτηκαν στα ΕΒΓΕ 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Στις 3 Απριλίου, η γραφιστική τέχνη έχει την τιμητική της.

Ο σχεδιασμός της οπτικής επικοινωνίας (communication design) είναι ένας από τους τομείς για το επίπεδο των οποίων μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι. Έλληνες δημιουργοί και δημιουργικά γραφεία διακρίνονται συνεχώς στον διεθνή στίβο, όχι μόνο κερδίζοντας βραβεία παγκοσμίου κύρους, αλλά και διεκδικώντας μεγάλους λογαριασμούς σημαντικών πελατών από κάθε μεριά του πλανήτη μας.

Ένας από τους παράγοντες που συνέβαλαν στην ανάπτυξη και την ανάδειξη του τομέα αυτού στη χώρα μας είναι και η ιστορική πλέον διοργάνωση των Ε.Β.Γ.Ε., του θεσμού εκείνου που, εδώ και 16 χρόνια, συγκεντρώνει, αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα έργα της ετήσιας παραγωγής, αλλά –ακόμη περισσότερο– έχει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη και την προβολή του χώρου αυτού, εντός και εκτός συνόρων.

Διαβάστε τη συνέντευξη των Beetroot, του agency που σάρωσε (και) τα βραβεία ΕΒΓΕ 2016

Επιστέγασμα της όλης διοργάνωσης, κάθε χρόνο, είναι η τελετή απονομής των Ε.Β.Γ.Ε. Πρόκειται για μια βραδιά γιορτής, μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συνάθροιση των σημαντικότερων εκπροσώπων του χώρου, αλλά και των φορέων της αγοράς που τους στηρίζει.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης διοργανώνονται από το περιοδικό +DESIGN, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Design (Ico-D) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

Για την παρακολούθηση της τελετής απαιτείται η αγορά εισιτηρίου, η τιμή του οποίου είναι 15 €. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.ebge.gr