Metallica: «Θέλουμε να παίξουμε στο διάστημα»

metallica
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2017

Το 2013 σημείωσαν παγκόσμιο ρεκόρ παίζοντας και στις εφτά ηπείρους μέσα σε ένα χρόνο.

Έχοντας κατακτήσει όλον τον κόσμο, προφανώς ήρθε η ώρα για τους Metallica να δοκιμάσουν την τύχη τους και εκτός του πλανήτη, αφού όπως αποκάλυψε ο ντράμερ του συγκροτήματος Lars Ulrich, στα φιλόδοξα σχέδιά τους είναι μια συναυλία στο διάστημα. Το 2013 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για τους Metallica, αφού έπαιξαν και στις εφτά ηπείρους του πλανήτη μέσα σε ένα χρόνο, σημειώνοντας μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ. Ο επόμενος στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το διάστημα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM, ο Ulrich δήλωσε πως κάνουν ό,τι μπορούν για να οργανώσουν μια συναυλία στο διάστημα. Σύμφωνα με τον ντράμερ, το συγκρότημα έχει ήδη κάνει νύξεις σε «ορισμένους ανθρώπους» για το θέμα, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς.

Όπως εξήγησε στην συνέχεια, δεν θέλει να πει κάτι παραπάνω για τα σχέδιά τους, αλλά εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να γίνει μια συναυλία στο διάστημα, οι Metallica ευχαρίστως θα είναι στην «αρχή της ουράς». Ο Ulrich άφησε να εννοηθεί πως το συγκρότημα θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για να παίξει στο διάστημα και κατέληγε λέγοντας: «Νομίζω πως έχουμε αποδείξει τις τελευταίες δεκαετίες ότι εκείνο το πνεύμα, εκείνη η αίσθηση της περιπέτειας καίει ακόμα μέσα μας και θα λατρεύαμε, θα κάναμε τα πάντα, για να κάνουμε κάτι έξω από το συνηθισμένο».