Ακούστε ένα από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Prince

prince
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΜΑΙΟΥ 2017

Το «Our Destiny/Roadhouse Garden» περιλαμβάνεται στην επερχόμενη επανέκδοση του «Purple Rain».

Ένα από τα πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Prince, το «Our Destiny/Roadhouse Garden» έκανε την εμφάνισή του στο Spotify. Το τραγούδι, το οποίο περιλαμβάνεται στην επερχόμενη επανέκδοση του «Purple Rain» δεν είναι εντελώς άγνωστο στους θαυμαστές του Prince, καθώς το έπαιζε περιστασιακά στις συναυλίες του.

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε σε μια συναυλία που έδωσε στο First Avenue της Μινεάπολης στις 7 Ιουνίου του 1984 – ανήμερα των 26ων γενεθλίων του Prince. Το «Our Destine/Roadhouse Gardent» μπορείτε να το ακούσετε εδώ. Η επανέκδοση του «Purple Rain» θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου και περιλαμβάνει 11 σπάνια και ανέκδοτα τραγούδια.

Νωρίτερα, στα τέλη Απριλίου, κυκλοφόρησε το πρώτο από τα ανέκδοτα τραγούδια του Prince που θα συμπεριληφθούν στην επανέκδοση του «Purple Rain». Όπως και το «Our Destiny/Roadhouse Garden», έτσι και το «Electric Intercourse» δεν είναι άγνωστο στους οπαδούς του Prince καθότι το ερμήνευε στις συναυλίες του. Πλέον όμως οι φανς του εκλιπόντος αστέρα θα μπορούν να βάλουν στην άκρη τα κακογράμμενα bootlegs και να τα απολαύσουν σε ανώτερη ποιότητα από εκτελέσεις ηχογραφημένες σε στούντιο.