Miley Cyrus: «Το “I Kissed A Girl” της Katy Perry γράφτηκε για εμένα»

miley-cyrus-katy-perry
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΜΑΙΟΥ 2017

«Το άκουσα στο ραδιόφωνο και άρχισα να ουρλιάζω και να το χάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την Miley Cyrus, η τεράστια επιτυχία της Katy Perry «I Kissed A Girl» γράφτηκε για την ίδια. Όπως αποκάλυψε η Cyrus σε ραδιοφωνική εκπομπή, αυτή είναι το κορίτσι με το κερασί lip-gloss στο οποίο αναφέρεται στο τραγούδι της η Perry. «Η Katy Perry είναι φίλη μου για πάρα πολύ καιρό. Τις προάλλες μάλιστα συνειδητοποιήσαμε πως του χρόνου θα είμαστε φίλες για δέκα χρόνια. Νομίζω πως είναι η πιο παλιά φίλη που έχω, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ περίεργο» εξήγησε η Cyrus στην εκπομπή «Cubby and Carolina in the Morning» του 103.5KTU.

YouTube

To «I Kissed A Girl» της Katy Perry κυκλοφόρησε το 2008.

Η νεαρή τραγουδίστρια είπε πως όταν κυκλοφόρησε το «I Kissed A Girl» το 2008, η Perry ρωτήθηκε σε ποιον αναφέρεται το τραγούδι, η οποία απάντησε πως γράφτηκε για τη Cyrus. «Όταν βγήκε το “I Kissed A Girl”, εγώ έκανα την ταινία της Χάνα Μοντάνα και την άκουσα στο ραδιόφωνο. Ρώτησαν για ποιον το έγραψε και είπε εμένα», εξήγησε η Cyrus. Στη συνέχεια η Cyrus ρωτήθηκε για την πρώτη φορά που άκουσε το τραγούδι της Perry, με την ίδια να απαντάει πως το άκουσε «πάνω σε ένα 4x4. Είχαμε ένα ραδιόφωνο πάνω στο 4x4, το άκουσα και άρχισα να ουρλιάζω και να το χάνω».

YouTube

To «Malibu» είναι το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο της Miley Cyrus.

Αναφορικά με τα επόμενα μουσικά σχέδιά της, η Miley Cyrus πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του «Malibu», το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο της, με τον οποίο ελπίζει να προσεγγίσει άτομα που κανονικά δεν ακούνε τη μουσική της ή μοιράζονται τις ίδιες αξίες, όπως οι υποστηρικτές του Donald Trump. «Αυτός ο δίσκος αντανακλά το γεγονός ότι, ναι, δε με ενδιαφέρει τίποτα τώρα, αλλά τώρα δεν είναι ο καιρός να ξεγράψεις τον κόσμο. Αγκαλιάζω τον κόσμο λέγοντας “κοίτα, είμαστε μια χαρά – σε αγαπώ” και ελπίζω πως και εσείς μπορείτε να μου απαντήσετε ότι με αγαπάτε» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Billboard η Cyrus.