Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας του Chris Cornell

chris-cornell
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο τραγουδιστής των Soundgarden και Audioslave βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο του Ντιτρόιτ.

Οι αστυνομικές αρχές του Ντιτρόιτ ανακοίνωσαν πως ερευνάται το ενδεχόμενο ο Chris Cornell να αυτοκτόνησε. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Michael Woody δήλωσε στο Associated Press πως δεν μπορεί να αποκαλύψει τί οδήγησε τους ερευνητές σε αυτή την εκτίμηση, πέραν του ότι παρατηρήθηκαν «βασικά πράγματα» στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Cornell.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αστυνομικού εκπροσώπου, o Cornell πέθανε στο ξενοδοχείο MGM Grand Detroit. Η σύζυγος του Cornell πήρε τηλέφωνο έναν οικογενειακό φίλο, ζητώντας του να δει τι κάνει. Όταν ο οικογενειακός φίλος έφτασε, αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα του δωματίου και βρήκε τον Cornell στο πάτωμα του μπάνιου. Όταν έφτασε η άμεση βοήθεια, ο οικογενειακός φίλος υπέδειξε το σημείο που βρέθηκε ο Cornell.

EPA / Britta Pedersen

Ο Chris Cornell στο Citadel του Βερολίνου. 31/05/2012. EPA/Britta Pedersen

«Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο δωμάτιο, βρήκαν τον Chris Cornell να κείτεται στο μπάνιο, να μην ανταποκρίνεται και είναι νεκρός. Ερευνάμε το πιθανό ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε τον ιατροδικαστή για να προσδιορίσουμε τα αίτια και τον τρόπο του θανάτου» κατέληξε ο αστυνομικός εκπρόσωπος.