Διαψεύστηκαν οι φήμες για επανένωση των Oasis στο Μάντσεστερ

liam-gallagher Christian Bertrand
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο Liam Gallagher έχει υποσχεθεί «εκπλήξεις» στην πρώτη του συναυλία, στην οποία όμως εμφανίστηκε ο Bonehead των Oasis.

Την πρώτη του σόλο συναυλία έδωσε ο Liam Gallagher την Τρίτη το βράδυ στο Μάντσεστερ, στην οποία είχε υποσχεθεί ορισμένες «εκπλήξεις». Παρά την αναζωπύρωση της κόντρας μεταξύ των αδερφών Gallagher, οι πρόσφατες ευχές που έστειλε ο Liam στον αδερφό του, δεν επιβεβαίωσαν την εντύπωση πως ο Noel Gallagher μπορεί να εμφανιζόταν στη συναυλία. Τελικά, όμως, όπως αποδείχτηκε, το reunion δε συνέβη.

Η συναυλία πάντως είχε ένα ιδιαίτερο κλίμα, λόγω της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης στην πόλη, ενώ στη σκηνή υπήρχαν 22 κεριά – ένα για κάθε θύμα. «Δεν είναι για εμένα, είναι για εσάς» ανακοίνωσε ο Gallagher καθώς ξεκίνησε το σετ του, απευθυνόμενος στο κοινό.

Στη διάρκεια της συναυλίας, ο Gallagher έπαιξε καινούρια του τραγούδια, μεταξύ των οποίων το επερχόμενο single του «Wall of Glass», καθώς και επιτυχίες των Oasis όπως τα «Rock N Roll Star», «Morning Glory» και «Slide Away». Στο τέλος της συναυλίας, ο Paul «Bonehead» Arthurs – ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας των Oasis μέχρι το 1999 – εμφανίστηκε επί σκηνής για να ερμηνεύσει μαζί με τον Gallagher το «Be Here Now».