Liam Gallagher: «Οι Oasis έχουν αφήσει εκκρεμότητες»

liam-gallagher
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Κυκλοφόρησε το νέο solo single του πρώην τραγουδιστή των Oasis, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι μια επανένωση μπορεί να είναι πιο κοντά από όσο πιστεύει ο κόσμος.

Παρά τα προβλήματα που έχουν κατά καιρούς οι αδελφοί Gallagher, φαίνεται πως πάντοτε υπάρχει μια πιθανότητα για επανένωση των Oasis. Ο Liam πρόσφατα έδωσε μια σόλο συναυλία στο Μάντσεστερ και είχαν δημιουργηθεί οι ελπίδες πως ο Noel θα τον συνόδευε επί σκηνής, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε. Τώρα, οι ελπίδες για μια τέτοια επανένωση έχουν επικεντρωθεί στην φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνει στην πόλη η Ariana Grande.

Παρά τις έντονες φήμες, ο Liam Gallagher απέκλεισε το ενδεχόμενο επανέωσης των Oasis στην φιλανθρωπική συναυλία της Ariana Grande.

Παρουσιάζοντας το νέο του single με τίτλο «Wall of Glass» στο BBC Radio 1, ο Gallagher σχολίασε τις φήμες. «Δεν νομίζω. Δηλαδή, εγώ ενδιαφέρομαι, αλλά νομίζω έχουμε ήδη προγραμματισμένη συναυλία αλλού. Νομίζω παίζουμε στη Γερμανία, έχουμε ήδη κλείσει, αλλά θα ήθελα πολύ να παίξουμε [στο Μάντσεστερ]», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς για το εάν θα τα ξαναβρεί με τον αδερφό του, ο Liam δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος. «Δεν θα γίνει. Όλοι ξέρουν ότι αγαπώ το παιδί μας. Δεν μου μιλάει, δεν μιλάμε ο ένας στον άλλο. Θα του μιλήσω μια μέρα. Είναι όλα πολύ λυπηρά, αλλά θα το ξεπεράσουμε. Φαντάζομαι ότι δεν είναι ευχάριστο για τη μάνα μου».

Συνεχίζοντας, ο Liam μίλησε πιο συγκεκριμένα για τις πιθανότητες επανένωσης και ξεκαθάρισε «πως εάν γίνει, έγινε. Εάν δε γίνει, δεν θα γίνει. Πολλοί λένε “αφήστε το στο παρελθόν, τότε ήσασταν σπουδαίοι”. Εάν επανενωνόμασταν ποτέ, θα γινόταν κανονικά. Δεν θα υπήρχαν άσχημες συναυλίες, θα ήταν ακριβώς όπως πρέπει. Υπάρχουν εκκρεμότητες εκεί, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Στο μεσοδιάστημα, είμαστε δυο μικρά solo αγόρια κάνοντας τα πραγματάκια μας, έτσι;»

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Liam αποκάλυψε τις συμβουλές που θα έδινε στα παιδιά του, εάν αποφάσιζαν να σχηματίσουν ένα αντίστοιχο δικό τους συγκρότημα. «Να πάνε έξω να διασκεδάσουν, το να είσαι σε συγκρότημα με τον αδερφό σου, είτε τα πάτε καλά είτε όχι, είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο», για να συμπληρώσει πως «θα πρέπει να μοιραστούν τα λεφτά 50-50» αφού «δεν γίνεται [το ένα παιδί] να ζει σε σπίτι 20 εκατομμυρίων λιρών και το άλλο φτωχό παιδί σε σπίτι 10 εκατομμυρίων λιρών».