«Καρυάτιδες»: Μια ακόμα μοναδική βραδινή ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης

karuatides-ksenagisi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και των πολυάριθμων σχετικών αιτημάτων, η δράση «Καρυάτιδες - Βραδινή Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης» θα επαναληφθεί την ημέρα Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 19.30.

Η 6η Δράση της Be a Greek θα μας χαρίσει μια δίωρη ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης, ένα από τα ομορφότερα μουσεία παγκοσμίως, και στα καλύτερα και αρτιότερα αρχαιολογικά ευρήματα που υπάρχουν σε αυτό.

Κατά τη βραδινή ξενάγησή μας από τον πιστοποιημένο ξεναγό της Be a Greek, θα μπορέσουμε να μάθουμε και να θαυμάσουμε μοναδικά αριστουργήματα, όπως οι Καρυάτιδες αλλά και οι Μετόπες του Παρθενώνα, απολαμβάνοντας την αντίθεση του φωτός τους με τη νύχτα.

Info
Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, στις 19:30
Διάρκεια Ξενάγησης: 2 ώρες περίπου
Κόστος Ξενάγησης: 10€ / άτομο
Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν (με τη συνοδεία ενηλίκου). Στο κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται το κόστος του εισιτηρίου του Μουσείου. Γενική είσοδος: 5€ (Δικαιούχοι δωρεάν εισόδου στο Μουσείο και πληροφορίες, εδώ)
Σημείο Συνάντησης: Μουσείο Ακρόπολης (κεντρική αίθουσα στην είσοδο του Μουσείου)
Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από διπλωματούχο ξεναγό, μέλος της Ομάδας της Be a Greek

Κρατήστε τις θέσεις σας τώρα!

Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της Δράσης μας, οι διοργανωτές μάς καλούν να βρισκόμαστε στο σημείο συνάντησης τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, έχοντας ήδη μεριμνήσει να έχουμε στη κατοχή μας το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο. Για λειτουργικούς λόγους, θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης. Οι διαθέσιμες θέσεις για τη συγκεκριμένη δράση είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων.