Αφιερωμένη στην Rachel Owen η επανέκδοση του «OK Computer»

radiohead
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Η επί χρόνια σύντροφος του Thom Yorke πέθανε τον Δεκέμβριο του 2016 ύστερα από μια μακρά και γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η επερχόμενη επετειακή επανέκδοση του «OK Computer», με τίτλο «ΟΚΝΟΤΟΚ», είναι αφιερωμένη στην Rachel Owen, την σύντροφο του frontman των Radiohead, η οποία πέθανε τον Δεκέμβριο του 2016. Η Owen και ο Thom Yorke υπήρξαν ζευγάρι για περίπου 23 χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Noah και την Agnes. Ο χωρισμός τους τον Αύγουστο του 2015 και ο τερματισμός της σχέσης τους είχε επηρεάσει τον πιο πρόσφατο δίσκο των Radiohead, το «A Moon Shaped Pool» του 2016.

Το «ΟΚΝΟΤΟΚ» κυκλοφορεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου, ανήμερα της συναυλίας των Radiohead στο φεστιβάλ του Glastonbury. Εκτός από τα τραγούδια του δίσκου, η επανέκδοση συμπεριλαμβάνει B-sides, ακυκλοφόρητα τραγούδια, καθώς και ένα σκληρόδετο βιβλίο με σημειώσεις και artwork.

oknotok.co.uk

Η πολυτελής «Boxed edition» του «OKNOTOK» θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Ένας φαν των Radiohead απέκτησε μια κόπια της επανέκδοσης και δημοσίευσε φωτογραφία του οπισθόφυλλου, όπου υπάρχει η αφιέρωση στην πρώην σύντροφο του Yorke: «Αυτή η επανέκδοση είναι αφιερωμένη στην μνήμη της Dr. Rachel Owen (1968-2016) η οποία πέθανε ύστερα από μια μακρά και γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ελπίζουμε να είστε καλά. Ευχαριστούμε που ακούτε».