Επέστρεψε σπίτι η οικογένεια της Beyoncé και του Jay Z

beyonce-jay-z
ΤΡΙΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Τα πρόωρα δίδυμα πήραν εξιτήριο και επιστρέφουν σπίτι.

Τα δίδυμα όμως γεννήθηκαν πρόωρα και χρειάστηκε να παραμείνουν σε θερμοκοιτίδα στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζαν ίκτερο. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η υγεία των νέων μελών της οικογένειας βελτιώθηκε και έτσι μπόρεσαν τα δίδυμα να πάρουν εξιτήριο στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Τόσο η Beyoncé όσο και ο Jay Z έχουν παραμείνει σιωπηλοί σχετικά με την εγκυμοσύνη και την γέννα, με τον πατέρα της τραγουδίστριας να «σκάει» το μυστικό και να επιβεβαιώνει την γέννα των δίδυμων εγγονών του. Ο Mathew Knowles ανέβασε ένα ευχετήριο μήνυμα στο Twitter, ως παππούς, ενώ ούτε η περήφανη γιαγιά, Tina Knowles, μπορούσε να κρύψει την χαρά της.

Η σχεδιάστρια μόδας δήλωσε ενθουσιασμένη, ενώ εξήρε τις δεξιότητες της κόρης της: «Είναι καταπληκτικοί γονείς, είναι πάρα πολύ καλή μαμά, πολύ υπομονετική και ευγενική», εξήγησε η Knowles, για να συμπληρώσει πως η Beyoncé μαθαίνει στα παιδιά της πως «αυτό που είναι κανείς εσωτερικά, μετράει περισσότερο από αυτά που δείχνει απέξω». Καταλήγοντας, η γιαγιά Knowles τόνισε πως νιώθει «πολλή περήφανη» για τις αρχές που περνάει στα παιδιά της. «Είναι το σπουδαιότερό μου μάθημα!».