Η συγνώμη του Robbie Williams στον Jimmy Page

robbie-williams-Jimmy-page
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Είχε υπονοήσει πως ο κιθαρίστας των Led Zeppelin είναι «ψυχικάς ασθενής» με αφορμή τα έργα ανακαίνισης στη βίλα του.

Ο Robbie Williams ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον γείτονά του, Jimmy Page, για πρόσφατα σχόλιά του όπου υπονόησε πως ο κιθαρίστας των Led Zeppelin είναι «ψυχικά ασθενής». Ο Williams είχε κάνει τα σχόλια στο πλαίσιο της διαμάχης τους για τα έργα ανακαίνισης που πραγματοποιούνται στη βίλα του στο Λονδίνο. Ο πρώην τραγουδιστής των Take That απέκτησε την έπαυλη το 2013 για 17,5 εκατομμύρια λίρες και ξεκίνησε έργα ανακαίνισης.

Η φασαρία όμως που έκαναν οι εργάτες είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο 5.000 λιρών στον Williams τον Μάιο. Τον περασμένο Νοέμβριο ο Williams ισχυρίστηκε πως ο Jimmy Page τον κατασκόπευε. «Ο Jimmy κάθεται στο αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι μας, μέχρι και τέσσερις ώρες κάθε φορά. Καταγράφει τους εργάτες για να δει εάν κάνουν υπερβολική φασαρία. Οι εργάτες ήρθαν μέσα και αυτός κοιμόταν στον κήπο του περιμένοντας. Είναι σαν ψυχική ασθένεια», είχε δηλώσει.

Ξεκινώντας, ο Williams εξηγεί πως «θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη στο Jimmy Page, τον γείτονά μου, για τα σχόλια που έκανα πριν τα Χριστούγεννα για αυτόν, αναφορικά με τις πρόσφατες εργασίες, όπου συσχέτισα την υποτιθέμενη συμπεριφορά του με ψυχική ασθένεια. Ο Jimmy Page μου εξήγησε πως ορισμένες υποθέσεις που πήρα ως δεδομένες ήταν λανθασμένες και αποδέχομαι με χαρά αυτά που έχει να πει».

«Καταλαβαίνω γιατί ο Jimmy Page βρήκε προσβλητικά τα σχόλιά μου και ζητώ συγνώμη για όποιο κακό προκάλεσα στον ίδιο και στην οικογένειά του. Δεν είχα σκοπό να δημοσιευτούν ποτέ τα σχόλια μου – τα οποία, όσον αφορά εμένα, έγιναν ιδιωτικά. Λυπάμαι που ο Τύπος στη συνέχεια τα παρουσίασε και ελπίζω πως θα αφαιρεθούν τώρα» κατέληξε η ανακοίνωση του Williams.