Vicky Cornell: «Ο Chris δεν ήθελε να πεθάνει»

chris-cornell-vicky-cornell Danny Moloshok
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Σκέπτικη η σύζυγος του Chris Cornell με το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στη σωρό του Chris Cornell έδειξαν ότι ο τραγουδιστής των Soundgarden είχε πάρει τα φάρμακα Naloxone (Narcan), Butalbital, Lorazepam (Ativan), ψευδοεφεδρίνη (αποσυμφορητικό) και βαρβιτουρικά. Σύμφωνα, όμως, με τις ιατροδικαστικές αρχές, τα συνταγογραφημένα φάρμακα δεν φαίνεται να επηρέασαν την κρίση του Cornell.

Η σύζυγος του μουσικού, Vicky Cornell, έχει εκφράσει αμφιβολίες σχετικά με το επίσημο πόρισμα, θεωρώντας πως τα φάρμακα έπαιξαν τελικά ρόλο. «Ο Chris μου ήταν χαρούμενος, αγαπητός, συμπονετικός και ζεστός. Δεν ήταν ένας καταθλιπτικός άνδρας – δεν είναι ότι μου ξέφυγε. Αυτά που μου ξέφυγαν ήταν τα σημάδια εξάρτησης», δήλωσε στο περιοδικό People. «Δεν ήθελε να πεθάνει. Εάν είχε σώας τα φρένας, ξέρω πως δεν θα το είχε κάνει αυτό. Ο Chris ήταν ταπεινός, γλυκός, ευγενικός και καλός, με την υπομονή ενός αγίου» συμπλήρωσε στη συνέχεια η Cornell.

Στη συνέντευξή της, η Cornell εξήγησε πως στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το σύζυγό της, ακουγόταν κάπως ανήσυχος, το οποίο ήταν ένα σημάδι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Δεν ήταν ο Chris μου», σχολίασε χαρακτηριστικά. Συνεχίζοντας, η χήρα του Cornell εξήγησε πως «η εξάρτηση είναι ασθένεια. Αυτή η ασθένεια σε καταλαμβάνει και έχει πλήρη έλεγχο. Κάνω ό,τι μπορώ ώστε άλλα παιδιά να μην κλάψουν όπως έχουν κλάψει τα δικά μου».