Καυστική απάντηση του Noel στον Liam για τους U2

oasis Dean Chalkley
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ο Liam Gallagher ήταν ιδιαίτερα επικριτικός στα σχόλιά του για την επικείμενη περιοδεία του αδερφού του με τους U2.

Οι καβγάδες των αδερφών Gallagher τείνουν να αποκτούν μεγαλύτερη δημοσιότητα από τις μουσικές αναζητήσεις των δύο μετά την διάλυση των Oasis. Η πιο πρόσφατη αφορμή για τη λεκτική διένεξη των δυο αδελφών ήταν η επικείμενη περιοδεία των U2, όπου ο Noel Gallagher και οι High Flying Birds θα αποτελέσουν το support συγκρότημα.

Όταν ρωτήθηκε από θαυμαστή του για την περιοδεία του αδερφού του, ο Liam σχολίασε πως δεν είχε καμία απολύτως διάθεση να δει τους «βαρετούς» U2 ζωντανά, προτιμώντας μάλιστα «να φάει περιττώματα» αν έπρεπε να διαλέξει. Δεν άργησε όμως να έρθει απάντηση από τον Noel, ο οποίος αποκάλεσε την περιοδεία ως «The U2 Catering Experience». Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρώην κιθαρίστας των Oasis σημειώνει πως όλα είναι έτοιμα για την περιοδεία, η οποία είναι «η ανώτερη εμπειρία catering στην μουσική βιομηχανία».

Μαζί ανέβηκε και μια φωτογραφία των High Flying Birds όπως θα εμφανιστούν στην περιοδεία, με τον Gem Archer των Oasis και Beady Eye στην σύνθεση τους. Ο Liam θα κυκλοφορήσει τον σόλο δίσκο του τον Οκτώβριο, ενώ ένα μήνα αργότερα θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του Noel με τους High Flying Birds.