H Beyoncé συστήνει τα δίδυμα στον κόσμο

beyonce
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Με μια ανάρτηση της στο Instagram, η Beyoncé παρουσίασε τα δίδυμα που απέκτησε πρόσφατα με τον Jay Z.

Η φωτογραφία που ανέβασε θυμίζει αρκετά μια αντίστοιχη που είχε μοιραστεί με τους θαυμαστές της, όταν επιβεβαίωσε τις φήμες για εγκυμοσύνη.

Όπως φαίνεται, η Beyoncé περιστοιχίζεται από πλούσια μπουκέτα λουλούδι και φοράει ένα μπλε πέπλο καθώς κρατάει τα δίδυμα στην αγκαλιά της. Η λεζάντα επιβεβαιώνει τα ονόματα των παιδιών, Sir Carter και Rumi. Το λαμπερό ζευγάρι έχει αποκτήσει και μια κόρη, την πεντάχρονη Blue Ivy.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Παρά το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης, η οικογενειακή ζωή του ζεύγους έχει αντιμετωπίσει προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Τον περασμένο μήνα ο Jay Z κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο «4:44», όπου απευθύνθηκε στις φήμες περί απιστίας, στις οποίες είχε κάνει ορισμένες αναφορές η Beyoncé στο «Lemonade». Στους στίχους του «Caught Their Eyes» ο Jay Z ουσιαστικά απολογείται για τις απιστίες του, τονίζοντας πως δεν αξίζουν να ριψοκινδυνέψει την οικογενειακή του ευτυχία.

Σε πρόσφατη συνομιλία του με τον Chris Rock, τον Kendrick Lamar και τον Will Smith, ο Jay Z παραδέχτηκε πως ο γάμος του έχει προβλήματα: «Αυτή είναι η αληθινή ζωή μου. Απλά έτρεξα σε αυτό το μέρος και χτίσαμε αυτή τη μεγάλη, όμορφη σχέση σαν αρχοντικό, η οποία δεν ήταν βασισμένη εκατό τοις εκατό στην αλήθεια και αρχίζει να ραγίζει» αποκάλυψε ο ράπερ.