Toν Σεπτέμβριο τα γυρίσματα του «Bohemian Rhapsody» για τη ζωή του Freddie Mercury

queen
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Οι Queen αποκάλυψαν το όνομα του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή στη βιογραφική ταινία του Freddie Mercury.

Η ταινία «Bohemian Rhapsody» για τη ζωή του χαρισματικού τραγουδιστή των Queen Freddie Mercury βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής για περίπου οχτώ χρόνια, έχοντας αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα στην πορεία της. Με μια ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα τους, οι Queen ανακοίνωσαν πως η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2018, ενώ, παράλληλα, αποκάλυψαν τα ονόματα βασικών συντελεστών.

dpa / empics / PA

Ο Bryan Singer των «X-Men» θα βρίσκεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη και σκοπεύει να «αναδημιουργήσει» ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές και σημαντικές στιγμές των Queen, όπως την εμφάνισή τους στο Live Aid. Παράλληλα, οι Queen επιβεβαίωσαν τις φήμες που θέλουν τον Rami Malek της τηλεοπτικής σειράς «Mr Robot» να ενσαρκώνει τον Mercury, αναλαμβάνονται τον ρόλο από τον Sacha Baron-Cohen. Αναφορικά με την επιλογή του Rami, οι Brian May και Roger Taylor του συγκροτήματος σχολίασαν πως «έχει τρομερή παρουσία και είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο έργο», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο ηθοποιός «ζει και αναπνέει για τον Freddie». Οι May και Taylor θα εκτελούν χρέη εκτελεστικών παραγωγών μουσικής στο «Bohemian Rhapsody».

Reuters / Lucy Nicholson

Ο Rami Malek θα παίξει τον ρόλο του Freddie Mercury.

Η ανακοίνωση των Queen άφησε να εννοηθεί πως σύντομα θα αποκαλυφθούν κι άλλες πληροφορίες για την ταινία, όπως ποιοι θα ενσαρκώσουν τα άλλα μέλη του συγκροτήματος, τους May, Taylor και John Deacon. Καταλήγοντας την ανακοίνωσή τους, οι Queen ρωτούν εάν θέλει κανείς να παίξει στην ταινία, πιθανότατα εννοώντας πως σύντομα θα γίνει κάλεσμα για κομπάρσους. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου.