Drake, Kanye West και Tupac στο πιάτο σας

yujia-hu-sushi-theonigiriart
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Το hip hop δεν ήταν ποτέ τόσο νόστιμο.

Ένας Ιταλός σεφ με καταγωγή από την Κίνα, o Yujia Hu, απαθανάτισε ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του hip hop σε μορφή σούσι. Ο Hu παράτησε τις σπουδές του σε σχολή καλών τεχνών ώστε να δουλέψει στο εστιατόριο της οικογένειάς του στο Μιλάνο και πλέον έχει γίνει ένας δημιουργικός food artist.

Χρησιμοποιώντας τα βασικά υλικά του σούσι, δηλαδή ρύζι, φύκια και ψάρι, ο σεφ έχει δημιουργήσει μια σειρά από μινιατούρες πολλών γνωστών ράπερ, όπως ο Kanye West, ο Drake και ο Tupac.

Επίσης δεν κρύβει την αγάπη του για τα αθλητικά παπούτσια της Nike και Vans, τα οποία φιγουράρουν και αυτά σε βρώσιμη μορφή.

Οι δημιουργίες του Hu δεν περιορίζονται μόνο στον χώρο της μουσικής, αφού έχει απαθανατίσει με τον τρόπου του τον Jon Snow του «Game of Thrones», τον Michael Jordan και τον Barack Obama.

O σεφ , αναφερόμενος στη διαδικασία, εξήγησε πως αρχικά ήθελε να πειραματιστεί κάνοντας κάτι διαφορετικό για να προωθήσει το εστιατόριο του, αλλά μετά παθιάστηκε από αυτό που έκανε και συνέχισε να δημιουργεί. «Με το καλλιτεχνικό μου υπόβαθρο, προσπάθησα να κάνω κάτι καινούριο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα» σχολίασε ο Hu.