Ετοιμάζει τη δική του εκκλησία ο Justin Bieber;

Justin-bieber
ΤΡΙΤΗ, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ο χαρισματικός τραγουδιστής κουράστηκε από τις περιοδείες και φέρεται να θέλει να επανασυνδεθεί με την πίστη του.

Μετά την ακύρωση του υπολοίπου της περιοδείας του Justin Bieber, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Καναδό τραγουδιστή να σχεδιάζει την ίδρυση της δικής του εκκλησίας. Η ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας «Purpose», αρκετούς μήνες πριν την προγραμματισμένη ολοκλήρωσή της, ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, με το αιτιολογικό ότι ο Bieber είναι εξαντλημένος.

Πηγές αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής σκοπεύει να «επανασυνδεθεί με την πίστη του» και να ιδρύσει τη δική του εκκλησία. «Πιστεύω ότι ο πραγματικός λόγος που σταμάτησε την περιοδεία είναι επειδή θέλει να επανασυνδεθεί με την πίστη του και ίσως σχεδιάζει να ξεκινήσει τη δίκη του εκκλησία» ισχυρίστηκε ο Richard Wilkins στο Today Extra. Ο Wilkins κατέληξε στο συμπέρασμα έχοντας μιλήσει με άτομα από το περιβάλλον του Bieber στο ετήσιο εκκλησιαστικό συνέδριο Hillsong (μιας Πεντηκοστιανής εκκλησίας από την Αυστραλία) στο Σύδνεϋ.

«Γνωρίζουμε ότι βρισκόταν [στην Αυστραλία] πριν από μερικές εβδομάδες και είχε συναντήσεις, ενώ επισκέφτηκε το μεγάλο συνέδριο των Hillsong. Βρίσκεται κοντά σε πολλούς Hillsong. Για το εάν σκέφτεται να συνεργαστεί μαζί τους για κάτι πιο μόνιμο ή για κάποιου είδους θρησκευτική δραστηριότητα του ιδίου – όπως το να ιδρύσει τη δική του εκκλησία – δεν είμαστε σίγουροι, αλλά αυτά λένε οι πηγές από μέσα» συμπλήρωσε ο Wilkins.