Το «Lust For Life» κατέκτησε τα αμερικάνικα charts

lana-del-rey-lust-for-life
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Η Lana Del Rey ξεπέρασε σε πωλήσεις τον Tyler, the Creator και τον Meek Mill.

Ο νέος δίσκος της Lana Del Rey βρέθηκε στην κορυφή των αμερικάνικων charts, αφήνοντας πίσω της τον Tyler the Creator και τον Meek Mill στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Τα επίσημα αποτελέσματα των αμερικάνικων charts δημοσιοποιήθηκαν με καθυστέρηση λίγων ημερών λόγω «τεχνικών ζητημάτων» και δεν ήταν ξεκάθαρο ποιος από τους τρείς θα κατακτούσε την κορυφή.

Στην δεύτερη και τρίτη θέση των charts βρέθηκαν ο Tyler the Creator και ο Meek Mill αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το «Lust For Life» της Del Rey πούλησε 107.000 αντίτυπα, το «Flower Boy» του Tyler the Creator 106.000 αντίτυπα, ενώ το «Wins and Losses» του Meek Mill 102.000 αντίτυπα. Παρά λοιπόν τις ανησυχίες και τον εκνευρισμό της Del Rey για την «διαρροή» του άλμπουμ της στο διαδίκτυο, το ενδιαφέρον για το «Lust For Life» το έφερε στην πρώτη θέση.

YouTube

Στο ομώνυμο τραγούδι του «Lust For Life» συμμετέχει ο The Weeknd.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που πετυχαίνει κάτι τέτοιο η Del Rey, αφού το «Ultraviolence» της Del Rey βρέθηκε και αυτό στην πρώτη θέση των charts όταν έκανε το ντεμπούτο το 2014. Στο άλμπουμ της Del Rey συμμετέχουν οι The Weeknd, A$AP Rocky, Playboi Carti, Stevie Nicks και Sean Ono Lennon.