Η Miley Cyrus ντύθηκε Elvis Presley και έπεισε

miley-cyrus-younger-now
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Το νέο βιντεοκλίπ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας αποτίει φόρο τιμής στον «βασιλιά του Ροκ Εν Ρολ».

Η Miley Cyrus κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του «Younger Now», από τον νέο της δίσκο που πρόκειται να βγει στις 29 Σεπτεμβρίου. Στο βιντεοκλίπ, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, η Cyrus παίρνει στυλιστικές συμβουλές από τον «Βασιλιά του Ροκ Εν Ρολ», τον Elvis Presley και φορά ένα από τα χαρακτηριστικά, φανταχτερά και γεμάτα πετράδια κοστούμια του.

Η Dolly Parton συμμετέχει στον νέο δίσκο της Miley Cyrus και, όπως φαίνεται από το εξώφυλλο, οι επιρροές του Elvis δε σταματούν μονάχα στο βιντεοκλίπ του ομώνυμου τραγουδιού. Στο «Younger Now» συμπεριλαμβάνονται και τα πιο πρόσφατα singles, το «Malibu» και το «Inspired».

Πρόσφατα, η Cyrus επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει για να τραγουδήσει στα VMAs, μετά την τελευταία της εμφάνιση το 2013. Τότε είχε εμφανιστεί επί σκηνής με τον Robin Thicke (τον θυμάστε;), με την ερμηνεία της να προκαλεί σάλο. Η ίδια παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο Harper's Bazaar πως η σεξουαλικότητά της έγινε σήμα κατατεθέν τότε. «Έγινε κάτι το όποιο περίμεναν από εμένα. Δεν ήθελα να εμφανίζομαι σε φωτογραφίσεις και να είμαι το κορίτσι που βγάζει το στήθος του και την γλώσσα του έξω».

Συνεχίζοντας, η Cyrus σχολίασε πως η συμπεριφορά της στις ζωντανές εμφανίσεις είχαν στόχο να τονίσουν το γεγονός πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν την ελευθερία έκφρασης, αλλά τελικά αντιμετώπισε την σεξουαλικοποίηση της προσωπικότητάς της.