H αθέατη πλευρά της Lady Gaga στο Netflix

lady-gaga-super-bowl-2 Adrees Latif
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ εστιάζει στην την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην ζωή της ως σούπερσταρ και ως απλή γυναίκα.

Η Lady Gaga ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή της μέσω του Netflix. Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο «Gaga: Five Foot Two» και θα κάνει την πρεμιέρα του στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο, καθώς και μέσω της πλατφόρμας του Netflix, στις 22 Σεπτεμβρίου.

Στόχος του «αποκαλυπτικού πορτρέτου» είναι «να παρουσιάσει την γυναίκα πίσω από την ερμηνεύτρια». Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ πέρασαν ένα χρόνο μαζί με την Gaga ώστε να μπορέσουν να εξερευνήσουν την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην ζωή της ως σούπερσταρ και ως απλή γυναίκα.

Μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Twitter, η Gaga μοιράστηκε τρία αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ. Στο πρώτη βρίσκεται μέσα σε μια πισίνα, στο δεύτερο κάνει πρόβες με τα σκοινιά για την εμφάνιση της στο περασμένο Super Bowl, ενώ στο τρίτο βρίσκεται σε ιατρείο.

Παράλληλα όμως με το ντοκιμαντέρ, η Gaga συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία της, η οποία λέγεται «Joanne», όπου η ίδια έχει υποσχεθεί πως θα παρουσιάσει καινούρια τραγούδια.