Το νέο single της Taylor Swift σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

taylor-swift
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο έκτος δίσκος της με τίτλο «Reputation» θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Μετά από ένα «reboot» στις ιστοσελίδες της, η Taylor Swift κυκλοφόρησε ένα τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο της, το «Look What You Mad Me Do», την περασμένη Πέμπτη, το οποίο σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σύμφωνα με το Spotify, το νέο τραγούδι της Swift παίχτηκε πάνω από οχτώ εκατομμύριο φορές τις πρώτες 24 ώρες μετά την κυκλοφορία του, σπάζοντας το σχετικό ρεκόρ για streaming.

Αντίστοιχα και στο YouTube, το lyric video του τραγουδιού παίχτηκε πάνω από 19 εκατομμύρια φορές μέσα στις πρώτες 24 ώρες. Η επίδοση του τραγουδιού της Swift ξεπερνά κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ που είχαν στο YouTube οι Chainsmokers&Coldplay και το «Something Just Like This», το οποίο είχε 9 εκατομμύρια views στο πρώτο 24ωρο, όταν ανέβηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Μέχρι τώρα το συγκεκριμένο βίντεο έχει πάνω από 41 εκατομμύρια views, ενώ το κανονικό βιντεοκλίπ, το οποίο έκανε την πρεμιέρα του στα VMAs, έχει ήδη 14 εκατομμύρια views στις πρώτες οχτώ ώρες.

Το «Look What You Made Me Do» είναι το πρώτο single της Αμερικανίδας τραγουδίστριας μετά το ντουέτο της με τον Zayn Malik, ενώ θα συμπεριληφθεί στο νέο της άλμπουμ με τίτλο «Reputation», το οποίο κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου.