Δωρεά 200.000 δολαρίων από τον Drake για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ

drake
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο Καναδός ράπερ στήριξε την καμπάνια του JJ Watt και κάλεσε τους θαυμαστές του να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση.

Ο Drake δώρισε 200.000 δολάρια για την στήριξη των θυμάτων του καταστροφικού τυφώνα Χάρβεϊ που έχει πλήξει την πολιτεία του Τέξας. Η τροπική καταιγίδα έφτασε στο Τέξας την περασμένη Παρασκευή και έχει στοιχίσει τη ζωή σε 31 ανθρώπους, ενώ χιλιάδες έχουν αναγκαστεί να αφήσουν τα σπίτια τους από τις πλημμύρες.

www.youcaring.com/JJWatt @justinjames99 🙌🏽🙏🏽💙

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Μέσω μηνύματος στο Instagram, ο Καναδός ράπερ έστειλε τις ευχές και προσευχές του στους κατοίκους του Χιούστον και του Τέξας που αντέχουν, παρά τις αντιξοότητες, ενώ ευχαρίστησε τους θαρραλέους και ηρωικούς διασώστες για τις ενέργειές τους. Ο Drake αποκάλυψε επίσης πως δώρισε 200.000 δολάρια στην εκστρατεία που ξεκίνησε ο φίλος του και σταρ του NFL, J.J. Watt. «Το ταξίδι για την ανοικοδόμηση θα είναι μακρύ, οπότε θα εκτιμηθεί πολύ ό,τι μπορείτε να δώσετε» δήλωσε στο μήνυμά του ο Drake, παροτρύνοντας έτσι τους θαυμαστές του να στηρίξουν τις φιλανθρωπικές προσπάθειες.

Από την πρώτη στιγμή που ο τυφώνας χτύπησε την πολιτεία, πολλοί αστέρες της βιομηχανίας του θεάματος έχουν προσφέρει υλική βοήθεια και ψυχολογική στήριξη στους πληγέντες, από την Beyoncé και τον Leonardo DiCaprio, μέχρι την Jennifer Lopez και την Kim Kardashian. Παράλληλα, το Austin Music Office σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό απηύθυνε έκκληση σε καλλιτέχνες για την ψυχαγωγία των πληγέντων. Η ανταπόκριση ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών της κίνησης, αφού πάνω από 300 καλλιτέχνες έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους.