Οι ευχές του Benji Madden στην Cameron Diaz για τα γενέθλιά της

benji-madden-cameron-diaz
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

«Ποτέ δεν είχα κάποιον που να με στηρίζει τόσο και να μου δίνει κουράγιο ώστε να είμαι ο εαυτός μου» δήλωσε η ηθοποιός.

Η Cameron Diaz γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της στις 31 Αυγούστου και ο σύζυγός της, Benji Madden, της έστειλε ευχές μέσω του Instagram. Στην ανάρτησή του, ο Madden γράφει πως κανένας άλλος δεν δείχνει τόση σοβαρότητα, καλοσύνη και συμπόνια όση εκείνη. Αν και τα γενέθλια της ηθοποιού δεν αποτελούν στην ουσία μεγάλη είδηση, οι δημόσιες ευχές του μουσικού των Good Charlotte είναι αξιοσημείωτες, αφού σπάνια αναφέρεται στη σχέση του με την σύζυγό του δημοσίως. Την τελευταία φορά που το έκανε μέσω των προφίλ κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ήταν τον Απρίλιο του 2016.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2015, σε κλειστό κύκλο συγγενών και φίλων στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες. Παράνυφη της Diaz ήταν η Drew Barrymore, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Gwyneth Paltrow και η Reese Witherspoon. Από τη πλευρά της, η Diaz αποκάλυψε το περασμένο καλοκαίρι στο Goop Health της Paltrow τον λόγο για τον οποίο «άργησε» να παντρευτεί. «Νομίζω πως συνέβη επειδή δεν είχα γνωρίσει τον σύζυγό μου ακόμα. Είχα δεσμούς με φίλους στο παρελθόν και υπάρχει μια πραγματική διαφορά μεταξύ των συζύγων και των φίλων» δήλωσε η Diaz, για συμπληρώσει πως ο Madden είναι «σύντροφος στη ζωή, σε όλα».

«Ποτέ δεν είχα κάποιον που να με στηρίζει τόσο, να μου δίνει τόσο κουράγιο ώστε να είμαι ο εαυτός μου και να εξερευνήσω τον εαυτό μου. Ο σύζυγός μου έχει καταφέρει να μου δείξει τι σημαίνει να είσαι ίσος. Έχω μάθει τόσα πολλά από αυτόν. Τον αντικρίζω κάθε μέρα και με εμπνέει, νιώθω τόσο τυχερή» τόνισε στην συνέντευξή της η Diaz.