«Έτοιμη» η Taylor Swift με το νέο της τραγούδι

taylor-swift Jordan Strauss
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Σκεπτικισμό για το πρόγραμμα που παρέχει στους θαυμαστές της καλύτερη πρόσβαση σε εισιτήρια και μουσική.

Η Taylor Swift εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της με την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού, του «…Ready For It?», από τoν επερχόμενο δίσκο της. Ένα απόσπασμα του κομματιού είχε παιχτεί από το αθλητικό κανάλι ESPN κατά την διάρκεια αγώνα κολεγιακού ποδοσφαίρου.

Σε αντίθεση με το πρόσφατο «Look What You Made Me Do», το νέο τραγούδι αποτελεί μια επιστροφή στον «παραδοσιακό» electro-pop ήχο της. Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι μέσω του Spotify. Το νέο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας με τίτλο «Reputation» θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου.

Tο «Reputation» είναι ο έκτος δίσκος της Taylor Swift.

Πρόσφατα η Swift ξεκίνησε το «Verified Fan» πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στους θαυμαστές της σε εισιτήρια και υπηρεσίες streaming, με στόχο να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα αισχροκέρδειας από επιτήδειους που αγοράζουν εισιτήρια με απώτερο σκοπό να τα πουλήσουν μετέπειτα σε διογκωμένες τιμές. Η κίνηση αυτή χαιρετήθηκε από θαυμαστές της, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν ότι η Swift απλά προσπαθεί να βγάλει περισσότερα χρήματα από εκείνους. Ο Rou Reynolds των Enter Shikari μάλιστα σχολίασε πως το πρόγραμμα της Swift είναι «αρρωστημένο», θεωρώντας πως έτσι εκμεταλλεύεται τους θαυμαστές της.

Σε απάντηση της κριτικής που δέχτηκε η Swift, εκπρόσωπος της σχολίασε στο ΝΜΕ πως εάν τα εισιτήρια των συναυλία διατεθούν ελεύθερα στην αγορά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα «αρπάξουν» ορισμένοι στοχεύοντας στο γρήγορο κέρδος. «Είναι καλό πράγμα που η Taylor επιβραβεύει τους φαν της που δημοσιεύσουν selfies, βλέπουν βίντεο στο YouTube και κατεβάζουν τα άλμπουμ της, πράγματα που ήδη κάνουν. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα το οποίο επιβραβεύει τους θαυμαστές της γιατί είναι θαυμαστές και εξασφαλίζει πως θα αποκτήσουν εισιτήρια στην ονομαστική αξία τους» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.