Άκρως αποκαλυπτικό το νέο ντοκιμαντέρ για τον Michael Hutchence

michael-hutchence-inxs Brian Rasic
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο χαρισματικός frontman των INXS και «τελευταίος rock star» αυτοκτόνησε τον Νοέμβριο του 1997, στην ηλικία των 37 ετών.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον τραγουδιστή των INXS, Michael Hutchence, ευελπιστεί να αφήσει το στίγμα του στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου. Το «Michael Hutchence: The Last Rockstar» θα εξιστορεί τις τελευταίες ώρες του χαρισματικού frontman των INXS και θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο υλικό όπως μουσική, βίντεο και φωτογραφίες.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ εδώ

ITV/REX

Οι INXS κυκλοφόρησαν τον δέκατο δίσκο τους επτά μήνες πριν τον θάνατο του Hutchence.

Σύμφωνα με τον παραγωγό τους Channel Seven, Mark Llewelyn, το ντοκιμαντέρ δεν θα είναι απλά μια βιογραφική ταινία που θα καλύπτει «μια από τα ίδια», ενώ σχολίασε ότι δεν θα εστιάσει στο πώς πέθανε, αλλά στο πώς έζησ ο καλλιτέχνηςε: «ως ένας υπέροχος μουσικός, υπέροχος άνθρωπος, στοργικός πατέρας και αληθινός rock star». «Ήταν απίστευτος, ενδιαφέρον και μετά τραγικός. Όλοι συνειδητοποιούμε πόσο μεγάλο τραγουδιστή και φίλο χάσαμε» τονίζει στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ ο τραγουδιστής των U2, Bono.

Ο Llewelyn συμπλήρωσε πως η παραγωγή είχε στενή συνεργασία με την οικογένεια του Hutchence και υποσχέθηκε πως το ντοκιμαντέρ θα εξερευνήσει τη ζωή του καλλιτέχνη σε μεγαλύτερο βάθος από οποιαδήποτε άλλη βιογραφική ταινία. Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ διήρκησαν δύο χρόνια και πραγματοποιήθηκαν σε πέντε διαφορετικές χώρες.

REX/Shutterstock

Ο Michael Hutchence απέκτησε μια κόρη, την Lilly Tiger, με την Paula Yates το 1996.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του τον προσεχή Νοέμβριο, όταν και θα συμπληρωθούν 20 χρόνια από τον θάνατο του Hutchence. Ο καλλιτέχνης αυτοκτόνησε στις 22 Νοεμβρίου του 1997, μόλις επτά μήνες μετά την κυκλοφορία του δέκατου άλμπουμ των INXS με τίτλο «Elegantly Wasted», στην ηλικία των 37 ετών.