Η Taylor Swift εκτόπισε το «Despacito» από τα αμερικάνικα charts

taylor-swift-reputation
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το «Look What You Made Me Do» σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Μετά από 16 εβδομάδες στην κορυφή των αμερικάνικων charts, η «ηγεμονία» του τεράστιου καλοκαιρινού hit «Despacito» των Luis Fonsi και Daddy Yankee έφτασε στο τέλος της. Νέος «αυτοκράτορας» είναι η Taylor Swift, χάρη στο single της «Look What You Made Me Do», το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα. Το συγκεκριμένο single έπιασε την κορυφή και των βρετανικών charts την περασμένη εβδομάδα, κάτι το οποίο πετυχαίνει για πρώτη φορά η Swift.

Το «Look What You Made Me Do» έχει όλα τα φόντα να γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, αφού έχει ήδη σπάσει πολλά ρεκόρ. Το comeback single της έχει πάνω από 230 εκατομμύρια streams στο YouTube από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε στις 27 Αυγούστου, σπάζοντας μέσα σε μια εβδομάδα το προηγούμενο ρεκόρ των περισσοτέρων stream από γυναίκα καλλιτέχνη, το οποίο κατείχε πριν η Adele με το «Hello».

Μέσα στο σαββατοκύριακο η Swift έδωσε στην δημοσιότητα άλλο ένα καινούριο τραγούδι, το «…Ready For It», κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής κάλυψης ενός αγώνα αμερικάνικου ποδοσφαίρου από το ESPN. Το απόσπασμα του νέου τραγουδιού παίχτηκε στο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων της Alabama και Florida State και αργότερα ανέβηκε ολόκληρο στο Spotify. Το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Reputation» κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου.