Kanye West και Kim Kardashian περιμένουν το τρίτο τους παιδί

kanye-west-kim-kardashian Evan Agostin
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η παρένθετη μητέρα που προσέλαβαν έχει μείνει έγκυος και η γέννα αναμένεται τον προσεχή Ιανουάριο.

Τον περασμένο Ιούνιο κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Kanye West και η Kim Kardashian αποφάσισαν να προσλάβουν μια παρένθετη μητέρα με στόχο να αποκτήσουν τρίτο παιδί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, αυτό δεν πρόκειται να αργήσει, αφού η παρένθετη μητέρα έχει μείνει ήδη έγκυος.

Το ΤΜΖ στο άρθρο του σημειώνει πως η γέννα αναμένεται τον προσεχή Ιανουάριο, ενώ μια πηγή στο People σχολίασε πως «ολόκληρη η οικογένεια είναι εκστασιασμένη. Η Kim έψαχνε για  παρένθετη μητέρα επί μήνες, μέχρι που πρόσφατα βρήκε την ιδανική υποψήφια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Reuters / Lucas Jackson

Το ζεύγος έχει αποκτήσει μια κόρη, την North «Nori» West το 2013 και έναν γιο, τον Saint West το 2015.

Η αναζήτηση, εξήγησε η πηγή, δεν ήταν εύκολη, καθώς η Kardashian έχει αντιμετωπίσει ορισμένα προβλήματα υγείας τελευταία, οπότε χρειάστηκε η συνδρομή γραφείου για να βρεθεί η κατάλληλη παρένθετη που θα κυοφορούσει το παιδί. Η πηγή συμπλήρωσε πως και οι δυο γονείς έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την επιλογή, αφού «θέλουν να είναι όλα τέλεια και το μωρό να χαίρει άκρας υγείας». Η Kim Kardashian μάλιστα επέμεινε σε μια συγκεκριμένη δίαιτα και τρόπο ζωής.

Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του ζευγαριού, Saint West, το 2015, οι γιατροί προειδοποίησαν πως ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα σε μελλοντικούς τοκετούς, καθώς υποφέρει από προδρομικό πλακούντα. Η σοβαρή αυτή διαταραχή μπορεί να αποτελέσει απειλή τόσο για το μωρό, όσο και για τη μητέρα. Έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να προσλάβει μια παρένθετη μητέρα για να αποφύγει πιθανές επιπλοκές.

Η παρένθετη μητέρα θα λάβει 45.000 δολάρια για τις υπηρεσίες της, συν 5.000 δολάρια για κάθε παιδί, δηλαδή σε περίπτωση που γεννηθούν δίδυμα θα λάβει επιπλέον 10.000 δολάρια. Το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει έχει ρήτρα αποζημίωσης 4.000 δολαρίων σε περίπτωση που η παρένθετη μητέρα χάσει κάποιο αναπαραγωγικό όργανο.