Η μεγαλοπρεπέστατη τούρτα γενεθλίων της Beyoncé

beyonce-cake cakelifebakeshop
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δείτε την ξεχωριστή τούρτα γενεθλίων, αντάξια μιας βασίλισσας όπως η Queen Bey.

Η Beyoncé είχε τα 36α γενέθλιά της στις 4 Σεπτεμβρίου και δεν θα μπορούσε να τα γιορτάσει χωρίς μια τούρτα. Φέτος η Queen Bey πέρασε την μεγάλη μέρα της στην Φιλαδέλφεια, όπου ο σύζυγός της, Jay-Z της τραγούδησε μαζί με το κοινό του μουσικού φεστιβάλ Made In America το γνωστό τραγούδι γενεθλίων.

Ανήμερα των γενεθλίων της, το ζαχαροπλαστείο Cake Life Back Shop έλαβε μια ξεχωριστή παραγγελία, για μια μαύρη και κίτρινη τούρτα με πρωτότυπη «γεωλογική» θεματική. Η τούρτα, η οποία προοριζόταν για την Beyoncé, ήταν τριώροφη με μέλι λεβάντας, κρυστάλλους ζάχαρης και μπισκότα, ενώ στην κορυφή τοποθετήθηκε ένα χρυσό στέμμα με τριαντάφυλλα, σαν αυτό που η Beyoncé φόρεσε στα φετινά βραβεία Grammy.

Σχολιάζοντας την ξεχωριστή παραγγελία, η ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου Lily Fischer δήλωσε πως θέλησε η τούρτα να δείχνει «αριστοκρατική και cool», πάντα στο χαρακτηριστικό στυλ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας. Όπως γράφει η λεζάντα στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στον Instagram, τα γλυκά που προετοίμασαν για την γιορτή της είναι «αντάξια μιας βασίλισσας» όπως η Beyoncé.