Selena Gomez: «Ξέρω τους πάντες, αλλά δεν έχω φίλους»

selena-gomez Luke MacGregor
ΤΡΙΤΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η Αμερικανίδα pop star μίλησε για την μοναξιά και τη σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα.

Η ζωή στην βιομηχανία του θεάματος δεν είναι πάντοτε ρόδινη και εύκολη, πόσο μάλλον για αστέρες παγκόσμιου βεληνεκούς όπως η Selena Gomez. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια πρόσφατα μίλησε για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει και το πώς επηρέασαν την ευτυχία και τις σχέσεις της.

Το περασμένο έτος η Gomez έκανε ένα διάλλειμα από το Instagram και το Twitter, δηλώνοντας τότε: «Οι περισσότεροι ξέρετε πολλά για τη ζωή μου, είτε μου αρέσει είτε όχι, έπρεπε να σταματήσω». Στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Business of Fashion, η Gomez εξήγησε πως «απαιτείται ένα μοναχικό ταξίδι» για να αποστασιοποιηθεί κανείς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Γίνεται εξάρτηση, γίνεται συνήθεια να επανεκπαιδεύσεις το μυαλό σου να μην πάει σε αρνητικές σκέψεις όταν πεις κάτι λάθος, όταν κάνεις κάτι λάθος, όταν φορέσεις κάτι συγκεκριμένο ή αντιπροσωπεύεις μια συγκεκριμένη κουλτούρα. Είναι μοναχικό, έπρεπε να χάσω πολύ κόσμο από τη ζωή μου για να φτάσω εκεί» υπογράμμισε.

Reuters / Danny Moloshok

«Πρέπει να καταλάβεις τους ανθρώπους που είναι στον κύκλο σου. Νιώθω πώς ξέρω τους πάντες, αλλά δεν έχω φίλους» συμπλήρωσε η Gomez. «Έχω δηλαδή τρεις καλούς φίλους στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα, αλλά ξέρω τους πάντες. Πηγαίνω οπουδήποτε και πιάνω κουβέντα. Είναι υπέροχο να είσαι σε επαφή με τον κόσμο, αλλά είναι σημαντικό να υπάρχουν όρια. Πρέπει να έχεις εκείνους τους λίγους ανθρώπους που σε σέβονται, θέλουν το καλύτερο για σένα και για τους οποίους εσύ θέλεις το καλύτερο. Ακούγεται σαχλό, αλλά είναι δύσκολο».

«Βλέπω μια αποσύνδεση από τις πραγματικές επαφές με ανθρώπους και αυτό με ανησυχεί λίγο. Πιστεύω ότι τα κοινωνικά δίκτυα είναι απίστευτος τρόπος να παραμείνεις σε επαφή, να μάθεις περισσότερα πράγματα που συμβαίνουν έξω από την μικρή φούσκα σου, αλλά μερικές φορές πιστεύω ότι υπάρχουν υπερβολικές πληροφορίες» κατέληξε η Gomez.