Δείτε τη σοκαριστική μεταμόρφωση της Taylor Swift σε ζόμπι για το νέο της βιντεοκλίπ

taylor-swift-zombie-1
ΤΡΙΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το νέο single, «Look What You Made Me Do», σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Το νέο βιντεοκλίπ της Taylor Swift για το «Look What You Made Me Do» δανείζεται λίγη από τη δόξα και την αισθητική των ταινιών τρόμου της δεκαετίας 1980, με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια να μεταμορφώνεται, μεταξύ άλλων, σε ζόμπι. Μπορείτε να δείτε το νέο βιντεοκλίπ πατώντας εδώ.

Για την τρομακτική μεταμόρφωση της Swift επιστρατεύτηκε μια ομάδα μακιγιέρ και ειδικών στα εφέ. Όπως μπορείτε να δείτε και από το σχετικό βίντεο από τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ, δόθηκε μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες, όπως το νεκρικό χρώμα του δέρματος και τα νύχια της Swift. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και θα μπορούσε να πει κανείς ότι συναγωνίζεται πολλές αντίστοιχες κινηματογραφικές παραγωγές.

Το «Look What You Made Me Do» περιλαμβάνεται στον έκτο δίσκο της Swift με τίτλο «Reputation», ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου. Το πρώτο single του δίσκου βγήκε πριν από λίγες εβδομάδες και έκτοτε η Αμερικανίδα pop star σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, εκτοπίζοντας το «Despacito» από την κορυφή των charts. Το επόμενο single της αναμένεται να είναι το «…Ready For It?».