Η Jennifer Lopez στηρίζει τα θύματα των τυφώνων στο Πουέρτο Ρίκο

Jennifer-lopez Chris Pizzello
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δώρισε ένα εκατομμύριο και έχει απευθύνει κάλεσμα σε αθλητές και μουσικούς να στηρίξουν τις ανθρωπιστικές προσπάθειες.

Οι πρόσφατοι τυφώνες Ίρμα και Μαρία έχουν χτυπήσει το Πουέρτο Ρίκο, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές στο νησί της Καραϊβικής. Σύμφωνα με άρθρο του Billboard, η Jennifer Lopez ανακοίνωσε πως θα δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια από τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας στις ανθρωπιστικές προσπάθειες για τα θύματα του τυφώνα στο νησί. Η Lopez ανακοίνωσε την δωρεά σε συνέντευξη Τύπου με τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Lopez δήλωσε επίσης πως εργάζεται με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony, και τον Alex Rodriguez και απευθύνουν κάλεσμα σε αθλητές και μουσικούς να στηρίξουν τις προσπάθειες. Οι New York Yankees και η ομοσπονδία Major League Baseball έχουν ήδη δηλώσει πως σκοπεύουν να βοηθήσουν «σημαντικά». Επίσης, ο παίκτης των Dallas Mavericks J.J. Barea καθώς και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Mark Cuban έχουν «δυο αεροπλάνα γεμάτα βοήθεια και γεννήτριες έτοιμα να πετάξουν για το νησί».

Το νησί του Πουέρτο Ρίκο έχει χτυπηθεί άσχημα από αλλεπάλληλους τυφώνες: πρώτα ο τυφώνας Ίρμα και στη συνέχεια ο τυφώνας Μαρία έχουν προκαλέσει σοβαρές καταστροφές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του νησιού, ενώ πολλές περιοχές είναι σχεδόν απροσπέλαστες λόγω των εκτεταμένων ζημιών στο οδικό δίκτυο. Πολλές πόλεις και χωριά έχουν κυριολεκτικά καταστραφεί, ενώ τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Αυτές οι βιβλικές καταστροφές έχουν ως αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι του νησιού να μην έχουν πρόσβαση σε φαγητό και νερό.