Ο «Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ» επέστρεψε στο Παρίσι

will-smith-Jaden-smith Chiang Ying-ying
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Ο Will Smith και ο γιος του έκαναν θραύση σε πάρτι στο περιθώριο της εβδομάδας μόδας στην γαλλική πρωτεύουσα.

Το Παρίσι θεωρείται ως το κέντρο της μόδας και τα πάρτι στο περιθώριο της εβδομάδας μόδας στην «Πόλη του Φωτός» πάντα τραβούν την προσοχή με τις εμφανίσεις «έκπληξη» σπάνια να παραμένουν μυστικές. Σχεδόν πάντα άλλωστε υπάρχουν υπόνοιες και «διαρροές» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να δημιουργηθεί το ανάλογο ενδιαφέρον.

Να όμως που ο οίκος μόδας Louis Vuitton κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εμφάνιση του Will Smith και του γιου του Jaden Smith. Οι δυο Smith εμφανίστηκαν επί σκηνής για ερμηνεύσουν το μουσικό θέμα της τηλεοπτικής σειράς «Ο φρέσκος πρίγκιπας του Μπελ Αιρ». Δεν άργησαν να βγουν οι κάμερες και τα smartphones για να απαθανατίσουν αυτή τη σπάνια εμφάνιση. Η εμφάνιση των δυο Smith έγινε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος του οίκου μόδας στην Place Vendome της πόλης.

Ντυμένος από την κορυφή ως τα νύχια σε ρούχα Louis Vuitton, ο Jaden Smith έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσει η «αυτοσχέδια» συναυλία με τον πατέρα του και τον επιστήθιο φίλο του και συνεργάτη DJ Jazzy Jeff. Αυτή ήταν η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του Jaden, αλλά ο 19χρονος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το μικρόφωνο. Στη συνέχεια της συναυλίας, ο Will Smith ερμήνευσε πολλές από τις μεγάλες του επιτυχίες, από το «Getting’ Jiggy Wit It» και το «Summertime» έως το «Miami». Πάντα ο showman, ο «Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ» αστειεύτηκε και έβαλε selfies με το κοινό του.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της συναυλίας ήταν όταν ο Smith κάλεσε τους γιους του Jaden και Trey – τον οποίο απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο, Sheree Zampino – για να ερμηνεύσουν και οι τρεις μαζί το «Just the Two of Us». Όπως αποκάλυψε ο Will επί σκηνής, έγραψε το τραγούδι την ημέρα που γεννήθηκε ο πρώτος του γιος, ο 24χρονος Trey. «Το έγραψα μόλις γυρίσαμε σπίτι. Για πρώτη φορά στη ζωή μου είχα ένα μωρό και ήταν εξωφρενικό» δήλωσε ο περήφανος πατέρας με τους δυο γιους του.