Η ζωή της Amy Winehouse σε μιούζικαλ

amy-winehouse-3
ΤΡΙΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η οικογένεια της Amy Winehouse βρίσκεται σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο να γίνει η ιστορία της ζωή της θεατρικό μιούζικαλ.

Μιλώντας στη Sun, στο περιθώριο ενός gala του Amy Winehouse Foundation στο Λονδίνο, ο πατέρας της τραγουδίστριας, Mitch Winehouse, εκμυστηρεύτηκε πως γίνονται συζητήσεις για τη θεατρική μεταφορά της ζωής της κόρης του, εστιάζοντας κυρίως στην μουσική της παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

REX

«Είναι κάτι το οποίο θα ήθελα πάρα πολύ να γίνει και έχω πει πως είμαι χαρούμενος να προχωρήσει» ανέφερε ο Winehouse. «Θα ήταν για το West End. Θέλουμε να κάνουμε κάτι που αποτυπώνει την Amy για αυτό που ήταν. Υπάρχουν τόσα περισσότερα για αυτή, πέραν από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ» εξήγησε ο Winehouse.

Το 2015 είχε κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ «Amy», το οποίο ο Mitch Winehouse έχει χαρακτηρίσει «επίπονο» καθώς θεωρεί πως αγνόησε την χαρούμενη πλευρά της κόρης του Ο ίδιος συμπλήρωσε πως έχει στόχο να δημιουργήσει ένα δικό του ντοκιμαντέρ για την Amy και ελπίζει να ξεκινήσει σύντομα να εργάζεται πάνω σε αυτό.

Reuters / Alessia Pierdomenico

Από την πλευρά του, ο φίλος και συνεργάτης της Amy Winehouse, Mark Ronson, υποστήριξε το «Amy», τονίζοντας τον αποθεωτικό χαρακτήρα του ντοκιμαντέρ. «Ξέρω ότι υπάρχουν λίγα πράγματα για τα οποία η οικογένεια δεν είναι χαρούμενη. Είμαι τεράστιος υποστηρικτής της οικογένειας και πραγματικά κατανοώ τις ανησυχίες τους, αλλά αυτή η ταινία καθιστά την Amy ως θρύλο» υπογράμμισε ο Ronson.