Ο Michael Jackson «ζωντανεύει» το Halloween

mJ-halloween-1
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας animated ταινίας με την αξέχαστη μουσική του Βασιλιά της Pop.

Ο Michael Jackson μπορεί να έχει πεθάνει εδώ και οχτώ περίπου χρόνια, αλλά όπως πολλοί καλλιτέχνες του βεληνεκούς του, συνεχίζει να έχει παρουσία στη δισκογραφία, κυκλοφορώντας σποραδικά νέα τραγούδια και μουσική. Επειδή όμως η τεχνολογία έχει κάνει αρκετά βήματα προόδου, πολλοί καλλιτέχνες «επιστρέφουν» τόσο στη μεγάλη οθόνη, όσο και επί σκηνής.

Το περασμένο καλοκαίρι, οι κληρονόμοι του Βασιλιά της Pop ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσει μια animated ταινία, με τίτλο «Michael Jackson’s Halloween», όπου θα κάνει την εμφάνισή του ο Michael Jackson. Όπως είχε προϊδεάσει ο τίτλος της ταινίας, το Halloween αποτελεί κεντρική θεματική στις περιπέτειες των δυο millenials.

Το τρέιλερ της ταινίας αποκαλύπτει πως η μουσική του Michael Jackson «θα ζωντανέψει» στην κυριολεξία το Halloween. Στην ταινία ακούγονται οι φωνές των Brad Garrett, Christine Baranski, Lucy Liu, Alan Cumming και Jim Parsons. Ο ίδιος ο Michael Jackson, σε animated μορφή, κάνει μια στιγμιαία εμφάνιση στο τρέιλερ, ή μάλλον το δημοφιλές διαμαντένιο γάντι του.

Οι θαυμαστές του Michael Jackson θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, όταν και θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα της animated ταινίας μέσω του CBS.