Οδεύει προς Λας Βέγκας η Adele;

adele
ΤΡΙΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Με μισό εκατομμύριο δολάρια ανά συναυλία, η Βρετανίδα τραγουδίστρια φέρεται να σκέφτεται ένα residency.

Το πολυτελές ξενοδοχείο The Wynn φέρεται να έχει κάνει μια προσφορά 20 εκατομμυρίων λιρών στην Adele για ένα residency ενός έτους. Σύμφωνα με πηγές, το ξενοδοχείο προσφέρει 380.000 λίρες για κάθε συναυλία.

«Οι μέρες των καλλιτεχνών που έρχονται να πάρουν σύνταξη στο Βέγκας έχουν περάσει. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τεράστια αστέρια να ερμηνεύουν στο Λας Βέγκας και κάθε μεγάλο ξενοδοχείο θέλει να λέει ότι έχει το μεγαλύτερο αστέρι ως resident. Το Ceasar's Palace είχε την Mariah Carey, το Planet Hollywood έχει την Britney Spears και εμείς θέλουμε την Adele», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή.

Στο Λας Βέγκας έχει ξεκινήσει ένας «άτυπος πόλεμος» μεταξύ των ξενοδοχείων αναφορικά με το καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα.

Η πηγή συμπλήρωσε πως, παρά το εξωπραγματικό ποσό του μισού εκατομμυρίου, περίπου, ανά συναυλία, η διοίκηση του ξενοδοχείου θεωρεί ότι καταφέρει να καλύψει τα έξοδα και να έχει μεγάλα κέρδη. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Adele φέρεται να συζητάει το ενδεχόμενο ενός residency, αφού το 2015 είχαν κυκλοφορήσει πάλι αντίστοιχες φήμες και διαρροές.

Μια μετακόμιση πάντως στις ΗΠΑ μπορεί να την βοηθήσει στα πρώτα βήματα που κάνει στον κινηματογράφο ως ηθοποιός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τον περασμένο μήνα, η Adele βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο της Nancy Sykes σε μια επερχόμενη μεταφορά του κλασικού μιούζικαλ «Όλιβερ!» του Charles Dickens. Το Λας Βέγκας άλλωστε δεν είναι τόσο μακριά από το Χόλυγουντ.