Το 2018 η «άβολη, σοκαριστική και βάναυση» αυτοβιογραφία της Lily Allen

lily-allen Joel Ryan
ΤΡΙΤΗ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια υπόσχεται πως θα γράψει το αποκαλυπτικό βιβλίο της χωρίς ντροπή.

Η Lily Allen ανακοίνωσε πως θα εκδώσει τα απομνημονεύματά της το επόμενο έτος, τονίζοντας πως το βιβλίο «δεν θα γραφτεί με ντροπή». Η Βρετανίδα τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της φθινόπωρο του 2018 μέσω της Blink, θυγατρικής του εκδοτικού οίκου Bonnier Publishing. Η τελευταία κυκλοφορία της Allen ήταν το άλμπουμ «Sheezus», που κυκλοφόρησε το 2014.

Η αυτοβιογραφία θα εστιάζει στην τραυματική εμπειρία του χαμού ενός παιδιού, στα καλά και τα κακά της δημοσιότητας, στην οικογένειά της, καθώς και στο πώς μεγάλωσε με την Britpop, στο φεστιβάλ Glastonbury και στο θρυλικό Groucho Club. Η Allen υποσχέθηκε πως θα αναφερθεί στην «επανάσταση» που έκανε στα νεανικά της χρόνια, στα προβλήματα που αντιμετώπισε με ναρκωτικά και αλκοόλ, στις διατροφικές διαταραχές, στον γάμο και στον χωρισμό, στη μητρότητα και στα βήματα προς τα εμπρός που έχει κάνει.

To «Sheezus» της Lily Allen κυκλοφόρησε το 2014.

«Νομίζω πως ορισμένα τμήματα [της αυτοβιογραφίας] μπορεί να είναι άβολα, σοκαριστικά και βάναυσα. Θα υπάρχουν και καλά πράγματα εκεί, ευχάριστες στιγμές. Θα προσπαθήσω να την κάνω διασκεδαστική. Ξέρω πως είναι για εμένα, αλλά ελπίζω πως πολλά τμήματα θα αντηχήσουν σε όποιον τη διαβάσει. Δεν θα γραφτεί με ντροπή, θα είναι αληθινή» δήλωσε η Allen.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Blink, Ben Dunn, συμπλήρωσε πως «ένα τέτοιο βιβλίο δεν εμφανίζεται πολύ συχνά. Μείναμε άφωνοι από την πρόταση και το δείγμα. Δεν απευθύνεται μονάχα στη γενιά της και τους θαυμαστές της μουσικής της, αλλά αναφέρεται σε μια ευρύτερη πολεμική για τα θέματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία σήμερα».