Έλαμψε η Nicole Kidman στα American Music Awards

ama17-nicole-kidman-keith-urban Jordan Strauss
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο σύζυγoς της, Country Keith Urban ζήλεψε και ανταγωνίστηκε το look της.

Το κόκκινο χαλί των American Music Awards που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή είχε άρωμα από Χόλυγουντ, καθώς η Οσκαρική Nicole Kidman συνόδεψε τον σύζυγό της και αστέρα της country, Keith Urban.

Reuters

Η Kidman συχνά ξεχωρίζει στις εκδηλώσεις μουσικής για το ξεχωριστό στυλ της – δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το PeopleStyle πρόσφατα την ανακήρυξε ως Most Stylish Star για το 2017 – εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό, μαύρο βελούδινο φόρεμα με ασύμμετρο κόψιμο και ψηλές μπότες.

AP / Jordan Strauss

«Μου αρέσει να τον βλέπω να ερμηνεύει, το αγαπώ… Τον βλέπω να το κάνει πολύ, αλλά ποτέ δεν χάνει τη δύναμή του» δήλωσε η Kidman για τον σύζυγό της, καθώς έφτανε στην τελετή. Ο Urban ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, κυριαρχώντας στην κατηγορία της country με τον νέο του δίσκο, «Ripcord».

Λίγο πιο χαλαρή, αλλά εξίσου εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Urban ο οποίος φόρεσε ένα μαύρο μπλουζάκι με ανοιχτό λαιμό (συναγωνιζόμενος το ντεκολτέ της συζύγου του), ένα μαύρο μπλέιζερ, δερμάτινο παντελόνι και μπότες. Όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα της βραδιάς, το look που επέλεξαν αποδείχτηκε γούρικο.