Η Rihanna απέκτησε τον δικό της δρόμο στο Μπαρμπάντος

rihanna-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

«Τα όνειρά μου γεννήθηκαν σε αυτόν ακριβώς τον δρόμο» δήλωσε συγκινημένη η τραγουδίστρια στην επίσημη τελετή.

Η κυβέρνηση του Μπαρμπάντος αποφάσισε να τιμήσει την Rihanna, δίνοντας το όνομά της στον δρόμο όπου έζησε μέχρι τα 16 της. Η τελετή αλλαγής ονόματος της οδού Westbury New Road σε Rihanna Drive πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, παρουσία της τραγουδίστριας και του πρωθυπουργού της χώρας.

BGIS / C. Pitt

Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στην επίσημη τελετή αλλαγής ονόματος του δρόμου όπου μεγάλωσε η Rihanna.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελετή πραγματοποιήθηκε ανήμερα της 51ης επετείου από την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας. Μιλώντας στους χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν, η εμφανώς συγκινημένη τραγουδίστρια τόνισε την ανάγκη «να πιστεύει κανείς στο όνειρό του».

«Τα όνειρά μου γεννήθηκαν σε αυτόν ακριβώς τον δρόμο και ξέρω ότι είναι κλισέ να πω να ακολουθήσει κανείς τα όνειρά του, αλλά σας εγγυώμαι πως το μόνο πράγμα που με έφερε εδώ που είμαι τώρα ήταν η πίστη μου σε αυτά» δήλωσε χαρακτηριστικά η Rihanna.

Αφού την χαρακτήρισε ως την πιο πετυχημένη και πολύπλευρη καλλιτέχνη στην ιστορία της χώρας, ο πρωθυπουργός Freundel Stuart δήλωσε πως «στις 20 Φεβρουαρίου του 1988, την ημέρα που γεννήθηκε η Rihanna, το Μπαρμπάντος άλλαξε κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά. Η Rihanna έγινε μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες του 21ού αιώνα».