The Walking Dead: Η σειρά–φαινόμενο γίνεται έκθεση από Έλληνες εικαστικούς

the-walking-dead
ΤΡΙΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το διεθνές συνδρομητικό κανάλι FOX συνεργάζεται με το Δίκτυο Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων και πραγματοποιεί στην Αθήνα μεγάλη εκδήλωση με τη συμμετοχή νέων Ελλήνων καλλιτεχνών και δημιουργικών νέων.

Με ανοικτή πρόσκληση που απευθύνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους καλεί εικαστικούς από όλη την Ελλάδα, να συμμετάσχουν στη δράση «The Walking Dead ART»! Η σειρά The Walking Dead θα αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία έργων από όλες τις μορφές τέχνης, τα οποία θα εκτεθούν σε μια ανοικτή προς το κοινό έκθεση στην Αθήνα.

Τα έργα θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από Έλληνες εκπροσώπους του χώρου της τέχνης, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Τα 30 έργα που τελικά θα προκριθούν θα αποτελέσουν το αντικείμενο της έκθεσης «The Walking Dead ART». Η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2018 στο Ωδείο Αθηνών, θα είναι ανοιχτή στο κοινό, το οποίο θα μπορεί να ψηφίσει το αγαπημένο του έργο.

Η έκθεση θα πλαισιωθεί από παράλληλες δράσεις που θα αναδείξουν νέες δομές και παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων, όπως το Σεράφειο, την Οικία Θεοτοκοπούλου και το Εμπορικό Τρίγωνο, καλώντας σε συμμετοχή νέους δημιουργούς της πόλης.

Επισκεφθείτε το www.thewalkingdeadart.gr για να ενημερωθείτε για τους όρους και τις χρήσιμες πληροφορίες.

Το κανάλι FOX προβάλλει μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, με διεθνή απήχηση και εκατομμύρια θεατές, όπως The Simpsons, Homeland, 24, How I Met Your Mother, American Horror Story, Rules Of Engagement. Ενώ η σειρά «The Walking Dead», έχει αναγνωριστεί ως η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά στον κόσμο.