Η Φωτογραφική Ομάδα Διάφραγμα 26 παρουσιάζει τον φωτογράφο Ανδρέα Καμουτσή

cinemarian
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Στο Cinemarian, σε ένα event με δραστηριότητες από νωρίς το απόγευμα ως το βραδινό πάρτυ.

Ο φωτογράφος θα παρουσιάσει τόσο νέα όσο και παλιότερα φωτογραφικά του project σε βιντεοπροβολέα και θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση. Oι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν mirrorless κάμερες και φακούς της εταιρείας, ενώ μπορούν να συμμετέχουν στην κλήρωση που θα γίνει επιτόπου και να κερδίσουν Fujifilm Instax μηχανές.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

18:30 με 19:00 δοκιμή εξοπλισμού της Fujifilm Hellas

19:00 - 20:30 παρουσίαση του φωτογράφου, συζήτηση με το κοινό - την παρουσίαση προλογίζει ο Μενέλαος Μελετζής, σύμβουλος εκδόσης του Photonet

20:30 -  21:00 δοκιμή εξοπλισμού

21:00  κόψιμο πίτας από το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 και κλήρωση δώρων

Θα ακολουθήσει πάρτι.

Ο Ανδρέας Καμουτσής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία. Η πρώτη του ατομική έκθεση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κύπρου το Φεβρουάριο του 2017. Είναι επίσημος  X photographer της Fujifilm Hellas και φωτογραφίες του έχουν βραβευτεί, δημοσιευθεί και εκτεθεί σε διάφορα μέσα σε Ελλάδα και εξωτερικό (π.χ. Βερολίνο Γερμανία ΥΑΑΜ, Τεργέστη Ιταλία airport FVG Urban dot art exhibition, Λονδίνο Foyles Bookshop inside-out rain exhibition, 1650 Gallery Λος Άντζελες Αμερική Reflections exhibition, Τόκυο Ιαπωνία Fujifilm Headquarters, La Grande Photo Awards 2nd Place Street Photography Παρίσι Γαλλία, Photonet Magazine Ελλάδα, Εye Photo Magazine, Fujilove Magazine κ.ά.).

Το Διάφραγμα 26 είναι μία φωτογραφική oμάδα με έδρα την Αθήνα. Αποτελείται από επαγγελματίες κι ερασιτέχνες φωτογράφους κι έχει ως συντονιστή της τον δάσκαλο φωτογραφίας Ανδρέα Κατσικούδη. Στεγάζεται στο Cinemarian. Διοργανώνει εκθέσεις, καλλιτεχνικά φεστιβάλ, παρουσιάσεις φωτογράφων, φωτο-εξορμήσεις, ομιλίες και προβολές ταινιών για τη φωτογραφία. 

Info
Cinemarian
Χώρος κινηματογράφου, φωτογραφίας και τέχνης
Γενναίου Κολοκοτρώνη 42, Αθήνα.

Είσοδος ελεύθερη