Love2read2gether: Φέτος ο Βαλεντίνος χαρίζει βιβλία

biblia-zeugari-spiti
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Μια πρωτοβουλία της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Η πρόταση Love2read2gether έχει αποδέκτες όλους μας: παιδιά, έφηβους, ενήλικες, γυναίκες και άνδρες, φίλους ή ερωτευμένους. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί μέσω των βιβλιοπωλείων που θα φέρουν το ειδικό σήμα.

Με κεντρικό μήνυμα ΑΓΑΠΗ είναι να διαβά/ζουμε ΜΑΖΙ, η δράση φιλοδοξεί να προσκαλέσει το κοινό, βιβλιόφιλο και μη, να μπει σ’ ένα βιβλιοπωλείο και να διαλέξει το βιβλίο που θα δωρίσει στο αγαπημένο του πρόσωπο, γράφοντας στον ειδικά τυπωμένο σελιδοδείκτη τις ιδιαίτερες ευχές του.

Η πρωτοβουλία Love2read2gether θα επικοινωνηθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα υποστηριχθεί με ποικίλο προωθητικό υλικό (αφίσες, αυτοκόλλητα, σελιδοδείκτες κλπ). Απευθύνεται στους εκδοτικούς οίκους, τα βιβλιοπωλεία και τους αναγνώστες όλης της χώρας και ελπίζουμε ότι μπορεί να γίνει θεσμός και θα διοργανώνεται κάθε Φεβρουάριο με νέες ιδέες και προτάσεις.